Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Bro over Jyllingevej ved Volden 13. sep 2017

Hej nu kan jeg se at der er kommet 3 nye broer i Rødovre.
Hvordan går det med genetableringen af broen over Jyllingevej ved Volden,
da der hver dag er mange farlige situationer med cyklister og kondiløbere på tværs af Jyllingevej. Med venlig hilsen John

Oprettet af: John Larsen den 13. sep 2017, kl. 08:24
Besvar

Vi er helt klar over, at der er mange borgere, der ser frem til at få en bro på netop det sted. Desværre er det stadig ikke afgjort, hvornår den kan stå færdig. Det er Naturstyrelsen, som er bygherre for projektet, og da der er flere andre parter end kommunen involveret i processen, er vi meget forsigtige med at komme med faste tidsplaner. Men vi informerer om det, når vi har en holdbar tidsplan.

Oprettet af: Teknisk Forvaltning den 13. sep 2017, kl. 14:18 Besvar

Hej teknisk forvaltning og John.
Der er ingen tvivl om det bliver en stor gevinst for Rødovre, når broen bliver etableret, som forhåbentlig sker inden der sker ulykker pga. de krydsene kondiløbere og cyklister. Har naturstyrelsen nogle input til, hvornår det skal ske. Hvis I i teknisk forvaltning ikke kender det, er I så vidende om hvem der kan give svaret fra naturstyrelsen?
Det skal blive fantastisk at få gennemført den grønne linje gennem Rødovre.
De bedste hilsner
Lars Nordam

Oprettet af: Lars Nordam den 21. nov 2017, kl. 17:06 Besvar

Hej Lars

Både Rødovre Kommune og Naturstyrelsen arbejder ihærdigt på at få broen opført. Til orientering hedder projektlederen i Naturstyrelsen Svend Norup, og Naturstyrelsen kan kontaktes på telefon 72 54 30 00. Desværre er det nok ikke muligt for ham at sige noget nærmere om tidsplanen på nuværende tidspunkt. Så snart vi ved mere, vil vi selvfølgelig informere om det.

Med venlig hilsen
Park- og Naturafdelingen

Oprettet af: Park- og Naturafdelingen den 24. nov 2017, kl. 14:42

Det blev i efteråret 2018 meddelt, at arbejdet med cykelbroen gik i gang. Vi der dagligt krydser Jyllingevej netop der kunne jo også se, at der rent faktisk skete noget. Voldgade blev bl.a. afspærret, og det så ud til at det skulle blive alvor. Nu ser det imidlertid ud som om, at arbejdet er gået i stå. Hvad sker der? Kan I sige noget om, hvornår broen forventes færdig?

Oprettet af: Thomas Lind den 07. jan 2019, kl. 17:30 Besvar

Anlægsarbejderne er midlertidig stoppet, da der ved flytning af vandledninger skal ses mere på sikkerhedstiltag i forbindelse med udførelsen af anlægsarbejderne og sikring af vandledningerne. Ledningerne er af en ældre dato og forsyner København og omegnskommunerne med drikkevand. Det kan betyde ledningerne er lidt skrøbelig, og det vil have store konsekvenser, hvis der komme brud på ledningerne i forbindelse med anlæg af cykelgangbroen. Vi er på nuværende tidspunkt ikke bekendt med en tidshorisont for, hvornår anlægsarbejderne genoptages ude på stedet. Hvis du har flere spørgsmål til anlægsarbejderne, så skal tage kontakt til Naturstyrelsen som er bygherren på broprojektet.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 21. jan 2019, kl. 12:42 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.