Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Covid 19 - Hvad er kommunes tiltag ? 29. sep 2020

29.september 2020. Rødovre kommine har desværre nu den tvivlsomme ære at ligge som nr. 1 på listen over flest smittede med Covid19 i Danmark. Smittetallet er i dag på 220 pr. 100.000 - og var i går på 220 smittede pr. 100.000 indbyggere.

Desværre hører man som almindelig skatteborger i kommunen intet om de de aktuelle tiltag, som Rødovre kommune muligvis har iværksat mht. at inddæmme smitten.
Jeg savner at modtage information i min eboks, på RK’s hjemmeside eller på Rødovre Lokalnyt om, hvilke tiltag kommunen har igangsat eller opfordringer om god adfærd i det offentlige rum.
Helt konkret kunne det være interessant at modtage oplysning om, hvormange indlæggelser og dødsfald der er registreret i Rødovre kommune.
Krav om mundbind i Rødovre Centrum kun være en en af de lavthængende frugter, som hurtig kunne indføres. De fleste er allerede vant til at benytte mundbind i offentlig transport, i sygehusvæsenet og på caféer, restauranter m.m.
Lad os passe på hinanden, så vi hurtigt kan få en mere normaliseret hverdag, hvor vi atter kan genoptage arbejde, fritidsinteresser samt fester og samvær med venner.

Oprettet af: Eva Kaspersen den 29. sep 2020, kl. 20:30
Besvar

Jeg kunne ikke være mere enig med Eva Kaspersen.
Kommunen offentliggør ikke mere end det de har fået pålæg fra Styrelsen for Patientsikkerhed om.
Dette leder naturligvis til spekulationer om hvor og hvordan smitten spredes.
Kom nu på banen Rødovre Kommune - fortsat tavshed vil være pinligt.p

Oprettet af: Per Georgsen den 02. okt 2020, kl. 09:23 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.