Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Dagligvarebutik ved Islev Torv 30. maj 2019

Lokalplan 135, der blev vedtaget af kommunalbestyrelsen tidligere på året, muliggjorde etableringen af en ny dagligvarebutik på hjørnet af Islevbrovej og Viemosevej ved Islev Torv. Der er ikke sket noget synligt på stedet siden da. Er det videre forløb med etableringen op til Salling Group eller skal Rødovre Kommune foretage sig yderligere forinden? Hvad er status?

Oprettet af: Arne Jørgensen den 30. maj 2019, kl. 15:50
Besvar

Teknisk Forvaltning har i juli måned modtaget en ansøgning om byggetilladelse til opførelse af dagligvarebutik. Inden sagsbehandlingen påbegyndes skal vi dog afholde et forhåndsdialogmøde med ansøger.

Med venlig hilsen
Byggesags- og Erhvervsafdelingen

Oprettet af: Byggesags- og Erhvervsafdelingen den 06. aug 2019, kl. 15:07 Besvar

Hvad mon der så kom ud af det møde? Vi går jo og håber.
Og hvad med den deprimerende tomme bygning hvor vi tidligere handlede?
Suk. Savner det velfungerende Islev torv.

Oprettet af: Helle Brange den 21. sep 2019, kl. 20:24 Besvar

Nu er der snart gået et år siden supermarkedet på Islev Torv lukkede, og der er stadig komplet dødt. Synes Rødovre Kommune er umanerligt sløve til at få meldt en status ud. Hvis der var møde i juli, hvorfor er der så ikke meldt ud endnu? Der lader til at være noget mindre arbejde i gang i nærheden af det planlagte område nu, men er det bare tilfældigt? Eller kan man rent faktisk fortælle lidt omkring forventet åbningstidspunkt?

Hvad med planer for de tomme lokaler Dagli' Brugsen efterlod? Arbejder kommunen på, at tiltrække andre dagligvarebutikker som fx Lidl til bydelen?

Oprettet af: Betina den 05. okt 2019, kl. 10:24 Besvar

Det er vist andet end mindre arbejder, der pågår. Udhusene er revet ned og i går begyndte man at fjerne de glaserede tagsten på den ene villa.

Oprettet af: Arne Jørgensen den 05. okt 2019, kl. 13:23 Besvar

Coop ejer stadig de tomme butikslokaler og de er / var ikke interesseret i at leje disse ud, da de frygtede en ny dagligvarebutik, som ville konkurrere med Fakta. Så kommunen kan ikke bearbejdes for de tomme lokaler.

Oprettet af: Andreas Clausen den 04. dec 2019, kl. 11:33 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.