Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Damhustorvet mangler træer/buske 06. jul 2018

Min mand og jeg var til indvielsen af det nye Damhustorv...fin begivenhed.
Selve Torves udformning kan der være mange meninger om.
Springvandet er fint, dog blæste det meget den dag og jeg vil mene, at der burde være plantet lidt træer, buske mm således, at der kunne komme lidt læ på Torvet.
I dag kom jeg med bus 6A til KBH og da jeg passerede Damhustorvet, både ud og også hjem, var det første og eneste man så Helges Pølsevogn, der ikke er noget kønt syn.
Syntes det er fint, at der er en pølsevogn, MEN den tager fuldstændig opmærksomheden fra den man egentligt skulle se...springvandet mm....Kunne man ikke opsætte en slags væg....gerne ????????træer/ buske bag pølsevognen og også gerne på siderne....noget der kunne gemme den lidt og samtidig give læ på torvet. Der mangler noget beplantning.
- hvad med de flotte ????????planteopstillinger, der ellers står flere steder ved kommunegrænserne?....Venlig hilsen Susanne Bruun

Oprettet af: Susanne Bruun den 06. jul 2018, kl. 14:26
Besvar

Kære Susanne
Mange tak for din henvendelse. I forbindelse med anlæggelse af Damhustorvet har vi plantet en del træer. De er placeret i enderne af torvet, så midten af pladsen er friholdt for faste genstande. Træerne er samtidig placeret hvor der er plads i jorden til et ordentligt plantebed, så træerne får så gode forhold som muligt. Den meget tørre sommer har dog givet træerne en svær start og de er derfor ikke så fyldige endnu. Når træerne i løbet at de næste par år har etableret sig, vil de give en mere fyldigt effekt på torvet.

Med venlig hilsen

Vej- og trafikafdelingen.

Oprettet af: Katinka Agger den 09. jul 2018, kl. 10:19 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.