Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Elbaseret gulvvarme 25. apr 2018

Hej.
I forbindelse med en ombygning ønsker vi etablering af gulvvarme i en del af vores hus. Vandbåret gulvvarme bliver for dyrt at installere, så løsningen bliver elbaseret.

Jeg er bekendt med at der findes muligheder for dette, men på RK´s hjemmeside kan jeg kun finde, at elvarme er forbudt.

Vi opvarmer i forvejen huset med naturgas (primær varmekilde) og supplerer med brændeovn. Gulvvarmen er kun en supplerende varmekilde som skal fungere som komfortvarme under et flisegulv. Hvordan kommer jeg videre med det?

Mvh
Tom

Oprettet af: Tom Jensen den 25. apr 2018, kl. 09:01
Besvar

Kære Tom Jensen
Tak for din henvendelse vedr. gulvvarme og forbud mod elvarme. Vi kan desværre ikke tage konkret stilling, ud fra de forhold du har beskrevet.

Du er derfor nødt til at søge en dispensation fra det generelle elvarmeforbud.
I ansøgningen skal du oplyse om hvilket rum der er tale om, forventet omkostning ved etablering af vandbåren gulvvarme og forventet omkostning ved etablering af elgulvvarme.
Du kan se relevante dokumenter på dette link til fjernvarmens hjemmeside. Det er de to første dokumenter der bedst beskriver forbud og dispensationsmuligheder.
www.rodovrefjernvarme.dk/selvbetjening/elvarme/

Venlig hilsen
Rødovre Kommunale Fjernvarmeforsyning

Oprettet af: Søren Abild Laursen den 02. maj 2018, kl. 12:51 Besvar

Nu er afgiften på el-varme netop sat ned, i fremtiden burde de sænke afgifterne på el-varme endnu mere, da el faktisk vil blive den mest energi-venlige ressource. Det skal ikke være en hemmelighed at vi har solgt e-varme radiatorer og jeg kan måske virke upartisk, men med solceller, vindmøller mfl. Så burde vi faktisk gøre mere i elvarme

Oprettet af: S.Hansen den 02. maj 2018, kl. 14:06 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.