Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Fællesskaber for bloggere/iværksætter 27. dec 2017

Hej Rødovre kommune.

Først og fremmest tak for en fantastisk kommune. Selvom dette indlæg egentligt måske er en lille "brok" så er jeg overordnet rigtig glad for at være bosat i så dejlig en kommune som her. Jeg har tidligere været på kontanthjælp og fik fantastisk hjælp til på min helt egen facon at komme ud af "sikkerhedsnettet".

Med tilskyndelse fra familie og med god hjælp fra jer fik jeg bygget videre på min hobbyside om romantik: og erotik og det er endt med at være min primære indtægtskilde. Så først og fremmest tak for muligheden for at kunne bygge på en hobbyvirksomhed under kontanthjælpen og derved tjene til dagen og vejen på egen hånd.

Jeg står dog med et problem som jeg ikke rigtigt ved om i kan hjælpe mig med, men jeg har en idé om at jeg ikke er den eneste. Jeg er ensom. Jeg møder ikke særligt mange mennesker, når tiden kun går med blogge og lave artikler herhjemme. Tidligere har jeg arbejdet sammen med flere kollegaer og har hverdag haft et samværd med andre. Det savner jeg.

Derfor er både mit spørgsmål, eller dernæst min opfordring: Findes der fællesskaber for det man kan kalde "iværksætter" og eller andre der arbejder alene og har brug for samværd? Dernæst: Er det noget kommunen kan hjælpe med og/eller facilitere i større eller mindre grad?

Mvh
Lise

Oprettet af: Lise Petersen den 27. dec 2017, kl. 12:16
Besvar

Kære Lise
Først tak for de pæne ord om Rødovre Kommune og den hjælp du har fået.
Dernæst kan jeg henvise til Hovedstadens Iværksætterprogram som kommunen er en del af, og hvor der både er faglig og professionel hjælp at hente for i værksættere, og hvor det er erfaringen, at en del netværk udspringer fra.
Hvis du selv vil stå for etablering af et nyt netværk, vil vi i Jobcentret meget gerne understøtte dette på forskellig vis. I så fald er du velkommen til at kontakte mig på telefon 30 76 70 30

Med venlig hilsen
Jakob Duvå
Jobcenterchef

Oprettet af: Jakob Duvå den 04. jan 2018, kl. 12:09 Besvar

Hej Lise

Som amatør blogger på min ikke kommercielle hyggeblog om håndværk med gør det selv guides kan jeg sagtens sætte mig i dit sted. Jeg oplever lidt det samme, måske skulle vi tage initiativ til et fællesskab for personer som os. Jeg er selv pensioneret håndværker, som har haft sin daglige gang i Rødovre det meste af mit liv. Giv endelig lyd fra dig, hvis dette fanger din interesse.

Oprettet af: Preben den 18. apr 2018, kl. 17:14 Besvar

Som selvstændig der også ejer blogs. Vil jeg sige at bedste netværk jeg har været en del af har været på tværs af landet f.eks det der hedder workaway. Der har jeg mødt nogle som jeg har haft en del af mit netværk lige siden.

vh Simon

Oprettet af: Simon den 02. maj 2018, kl. 14:01 Besvar

Jeg har selv bloggen tobiash og en række andre mindre sider. Jeg ar selv haft stort succes med at deltage i Facebook-grupper, og aftale møder med nogle af de aktive i iværksætter/blogger grupper - måske en idé for jer?

Oprettet af: Tobias Hyldeborg den 29. maj 2018, kl. 06:48 Besvar

Jeg vil give Tobias ret - der findes forskellige facebookgrupper hvor der er iværksættere der er klar på at sparre. Der har jeg også selv haft stor succes med at udvide mit netværk. Jeg sidder selv med et lille projekt, som hedder Sov bedre, hvor jeg rådgiver omkring søvn og valget af ny seng eller madras.

Oprettet af: Clara Liebetrau den 11. jun 2018, kl. 18:31 Besvar

Jeg har selv fået god hjælp på iværksætterforummet amino. Der bliver også arrangeret arrangementer, hvor folk mødes og udvider deres netværk :)

Vh, Morten

Oprettet af: Morten den 17. nov 2018, kl. 20:09 Besvar

Vi er selv nyopstartet med vores hjemmesden 3dprinterinfo.dk og benytter os blandt andet af amino, men især og LinkedIn. Men det kunne være fedt med et lokal samfund af iværksætter tæt på bopælen!

Oprettet af: ThomasHolmsen den 03. maj 2019, kl. 20:54 Besvar

Det kunne være super fedt med flere alternativer til steder, hvor man kan få hjælp og sparring. Jeg har fået til opgave at opstarte en livsstilsblog. Lige nu får jeg en masse hjælp fra diverse grupper og forums, men det kunne være fedt med nogle fysiske og uformelle møder

Oprettet af: Kristoffer Hansen den 27. maj 2019, kl. 10:40 Besvar

jeg kunne bestemt også være interreseret i dette! Til daglig er jeg iværksætter med hjemmesiden

Oprettet af: Kris Trager den 13. nov 2019, kl. 13:34 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.