Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Farligt lyskryds 18. sep 2019

Jeg ved ikke om det er Rødovre eller om det Københavns Kommunes lyskryds. Det ligger hvor Tårnvej bliver til Islevhusvej, hvor der er en grøn sti, der krydser fra Volden/Islev. Om eftermiddagen er der genskær i trafiklysene, så det er svært at se, om der er rødt eller grønt, særligt for dem der kommer i bil fra Husum/Islevhusvej. Dette resulterer for et par dage siden i en meget farlig situation, hvor to børn og undertegnede var usandsynligt tæt på at blive kørt ned af en lastvogn, der ikke ser, at der er rødt for ham og grønt for os. Det eneste der reddede børnene, var deres mors råb for fulde kraft, at de skulle stoppe. Der må komme bedre skiltning eller en forandring der gør, at bilerne ikke får genskæret og dermed ikke kan se, hvorvidt der er rødt eller grønt. Jeg har oplevet det flere gange ved dette kryds, at der er usikkerhed for bilerne om de kan køre eller ej. Endvidere står fodgængere ved krydset efter min overfart og taler om det selvsamme farlige ved dette kryds. Derfor dette opråb.

Oprettet af: Merete Mogensen den 18. sep 2019, kl. 20:02
Besvar

Hej Merete

Den grønne lysreguleret stiovergang ligger i Københavns Kommune, så det er dem, som du skal skrive til angående det observeret problem med genskær.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 19. sep 2019, kl. 08:21 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.