Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Fejl i lyskryds 18. jan 2020

Lyskrydset slotsherrensvej / tårnvej. Når man skal dreje til højre ad Islevhusvej skifter dejelys ikke til grønt. Der er konstant rød lys. Skaber kaos da bilerne ikke kan komme frem eller tilbage.

Oprettet af: Kamilla Burla Johansen den 18. jan 2020, kl. 17:34
Besvar

Hej Kamilla.. Der er da ikke nogle højresvings pil i dette lyskryds Slotsherrensvej / Tårnvej.. Kun for dem som skal til venstre fra Slotsherrensvej til Tårnvej i mod centret eller fra Slotsherrensvej til Tårnvej i mod Husum via Islevhusvej.. Samt en venstresvings pil fra Tårnvej til Slotherrensvej mod Ballerup.

Oprettet af: Jan Nielsen den 20. jan 2020, kl. 14:42 Besvar

Der er fejl i lyssignalet vejkrydset Jyllingevej og islevdalvej. Når man kommer nord fra og skal til venstre ad islevdalvej kommer kun en bil over af gangen hvilket skaber massiv kø

Oprettet af: Josefine Bruhn-Andersen den 09. jun 2020, kl. 08:07 Besvar

Hej Kamilla

Tak for henvendelsen/indlægget.

Vi er lidt i tvivl om, hvor problemet er. Vi har kørt igennem krydset Tårnvej-Slotsherrensvej, men kunne ikke umiddelbart se lys, der ikke skiftede. Vi ønsker selvfølgelig, at vores lyskryds er ude af drift så lidt som muligt, så det er godt, når trafikanter og borgere melder dette til os, så du er meget velkommen til at henvende dig igen.
mvh.
Vej- og Trafikafdelingen

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 23. jan 2020, kl. 12:39 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.