Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Fiber i Rødovre kommune - muligheder og bredbåndspuljen 29. jun 2017

Hej RK,

Jeg ved ikke om dette spørgsmål er helt malpalceret og om i overhoved har mulighed for at svare på det, men nu prøver jeg alligevel.

Jeg skal bruge fiber-bredbånd i min husstand af forskellige årsager. Jeg kan her www.xn--billig-bredbnd-wib.nu/blog/bedste-internetudbydere.php læse mig til at Waoo er den bedste udbyder på markedet, men men men... Waoo er jo nærmest utilgængeligt i hovedstadsområdet - deribland Rødovre, hvor jeg bor.

Ved i om der er planer om at få del i bredbåndspuljen, så vi kan få firmaer som Waoo til at tilbyde fiber i området, eller hvordan står det til?

Kender i alternativer, hvis man gerne vil have hurtigt internet i kommunen?

Jeg arbejder hjemmefra 2 gange om ugen, og har derfor brug for en meget hurtig forbindelse, hvis mine programmer osv. skal køre ordentligt via VPN.

Mvh.
Kenny

Oprettet af: Kenny Madsen den 29. jun 2017, kl. 14:29
Besvar

Bredbåndspuljen administreres af Energistyrelsen. På hjemmesiden 'ens.dk' fortælles om de forskellige muligheder, der er for at søge et beløb til forbedring af bredbåndsdækningen enten til hjemmeadresser eller arbejdspladser. Puljen er især henvendt til grupper af brugere.

Oprettet af: Kim jensen den 07. jul 2017, kl. 12:32 Besvar

Hej Kenny

Måske kan jeg hjælpe.

TDC har givet tilladelse til at WAOO kan operere igen i deres fibernet. Det vil sige: bor i du i et område hvor der er gravet fiber ud til nærmste fiberstation (disse blev etableret da elnettet blev omlagt fra luft til jord) burde det være nemt at få fiber.

Jeg kender til flere aktører som opererer i Rødovre. TDC,WAOO,FIBIA,Gigabit.dk, jaynet

Jeg har selv på Ejbyvej 171B og Christiansdal 59 fået 1G fiber via gigabit.dk. I tilfælde af at du er længere end 30 meter væk fra nærmeste fiberterminering punkt, kan den søgemaskine som udbyderne bruger vise at du ikke kan få fiber så derfor ring til en udbyder og hør hvor langt du er fra. På ejbyvej 171B var jeg 32 meter fra og betalt såvidt jeg husker 800kr for de sidste to meter. Husk hver udbyder har deres og pris sætning for etablering af fiber så tænk evt. at tage den billigst først og skift senere til den udbyder som du vil have. Hvis det kan betale sig altså.

Husk også at hvis du kan få fiber så tilkøb en indvendig installation (pris såvidt husker 1500kr) så du slipper for den grimme TDC boks udenpå dit hus med dertilhørende TDC klistermærke som ikke pryder noget som helst nogensinde. Ps. du får også TDCklistermærke hvis du vælger gigabit.dk eller andre.

Håber at det kan være en hjælp til dig.

/Kristian

Oprettet af: Kristian Lindgren den 05. okt 2017, kl. 14:11 Besvar

Hej,

hvem er ansvarlig for udbredelse af fibernet i kommunen? Er det internetudbyderne eller er det kommunen der skal sørge for fibernet i alle gaderne?

Mvh

Ulrikke

Oprettet af: ulrikke alsbæk d. den 11. okt 2017, kl. 19:43 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.