Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Findes der nogle Outlet i Rødovre? 07. nov 2016

Hej

Jeg har tænkt over om der egentlig findes nogle design Outlet i Rødovre. Min kæreste er helt vild med det der Royal Copenhagen som det på den side. Men har gået og tænkt over om der måske findes nogle eller et outlet i Rødovre? Er der nogle steder man kan finde en liste over alle butikker i Rødovre?

Har nemlig søgt hele Rødovre kommunes tynd uden at kunne finde sådan en liste, måske nogle kan hjælpe med? Det ville være virkelig fedt da jeg synes at de normale butikker i bl.a. Rødovre centret er meget dyre.

Tak på forhånd til dem der kan hjælpe.

Oprettet af: Rasmus den 07. nov 2016, kl. 18:08
Besvar

Hvis du søger 'Design outlet Rødovre' på Google, så får du en del forslag. Der er fx First Outlet på Sandbækvej 3 - www. firstoutlet.dk. Men egentlige designeroutlets skal du nok udenfor Rødovres grænser for at finde - fx Copenhagen Designer Outlet i City2 - www.copenhagendesigneroutlet.dk. Jeg håber at du finder det du søger!

Med venlig hilsen
Kommunikationskonsulent Jens Kromann
Rødovre Kommune

Oprettet af: Jens Kromann den 08. nov 2016, kl. 09:11 Besvar

Der er kun 1 ordentlig outlet center i DK, og det er Ringsted Outlet.
Har været der et par gange, og man skal være heldig at finde en god deal, det er bestemt ikke som i USA. Ved der arbejdes på et nyt Outlet Center i Kolding også, men priserne bliver vel som i Ringsted.

Jesper, skribent hos

Oprettet af: Søren Johansen den 30. aug 2017, kl. 19:09 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.