Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Flextrafik 31. jan 2018

Kære Rødovre Kommune.

Jeg skriver da jeg for 8 uger siden brækkede min fod, det gør modbydeligt ondt, man er enormt afhængig af sit netværk og af hjælp udefra. I den forbindelse blev jeg bekendt med at Rødovre Kommune ikke har flextrafik, hviket medførte at jeg måtte være hjemmegående i længere tid da jeg ikke har råd eller mulighed for at tage taxa til og fra arbejde hver dag. De sidste 2 uger hvor min fod var i gips kom jeg dog på arbejde hvilket resulterede i en regning på 2700,- for taxa kørsel.
Det er mange penge i et husholdningsbudget hvor man ikke har medregnet denne post.
Jeg er så heldig at jeg har en opsparing og derfor kunne det godt lade sig gøre at betale for taxa til arbejde, men jeg synes ærligt at Rødovre kommune burde tilbyde Flextrafik som er et billigere alternativ, for borgerne, til taxa kørsel.
Nu har jeg heldigvis smidt krykkerne og er på vej til at komme på benene igen, men hvad med svagt gående i Rødovre kommune? Eller andre som brækker et ben? I realiteten når Rødovre Kommune ikke tilbyde en billig kørselsmulighed for borgerne opfordrer man folk til at blive hjemme i stedet for at komme på arbejde.
Jeg er virkelig glad for mit arbejde og det var ikke sjovt for mig at mine kollegaer skulle undvære mig, og jeg håber at kommunen med denne henvendelse vil genoverveje at indføre Flextrafik eller et andet tilsvarende alternativ.

Bedste hilsner
Christina Trust

Oprettet af: Christina Trust den 31. jan 2018, kl. 08:30
Besvar

Kære Christina Trust

Tak for dit indlæg.

Vi er kede af at høre at du er kommet til skade med din fod. Det er dog godt at høre at du er kommet af med krykkerne igen og derved forhåbentlig er i bedring.
Vi tager din henvendelse til efterretning og vil medtage den i vores fremtidige vurdering af om der er behov for at tilbyde fx Flextrafik i Rødovre Kommune.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 01. feb 2018, kl. 12:39 Besvar

hvornår for i flextrafik ordning

Oprettet af: akbar shahzad den 13. aug 2019, kl. 11:01 Besvar

Kære Akbar

Du kan læse om mulighederne for flextrafik her på vores hjemmeside: www.rk.dk/?id=15327.

Vh. Stab for Politik og Kommunikation

Oprettet af: Stab for Politik og Kommunikation den 20. aug 2019, kl. 13:48 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.