Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Fodgængerfelt på Brandholms alle. 13. jun 2015

Jeg er forundret over, at der ikke i det mindste er et fodgængerfelt til børnene, der skal krydse Brandholms alle for at komme over på Valhøj skole. Nu, efter skoledistrikterne er ændret, kommer der mange børn ned af Brandholms alle lidt i otte hver morgen. Vejen er meget trafikeret på det tidspunkt, cykelstien er kun delvist markeret, og der parkerer stadig mange bliver på vejen, trods forbud, så børnene kører i slalom ud og ind mellem kommunens pinde og parkerede biler. Jeg synes det mindste man kan gøre, er at etablere et fodgængerfelt over vejen til skolens indkørsel. Så kan skolen evt. Selv sørge for skolepatrulje. Det ville være en rimelig simpel løsning på problemet. Skolepatruljens synlighed ville sikkert også gøre det mindre attraktivt at parkere lige ud for skolen. Det har i hvert fald virket i de perioder hvor forældre har stillet sig ud i gule veste.

Oprettet af: Harriet Langholm den 13. jun 2015, kl. 22:27
Besvar

Vi er varsomme med at anlægge fodgængerfelter, da de i sig selv ikke har nogen effekt på trafiksikkerheden. Faktisk påvirker felterne i nogle tilfælde direkte trafiksikkerheden negativt.

Hvis du har forslag eller spørgsmål, så vil vi gerne bede dig om at tage direkte kontakt til Teknisk Forvaltning.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 16. jun 2015, kl. 15:23 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.