Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Fortorve i Hendriksholm kvarteret 05. dec 2018

Er der noget nyt om renovering af de sidste fortorve i Hendriksholm kvarteret ?
På Frøslevvej benytter flere og flere fodgængere vejbanen til at gå på, for det indebærer en betydelig risiko for at snuble på det stærkt ujævne fortorv. Værst er det på østsiden mlm Damhus Boulevard og Skodborgvej. Mon der er fundet en pose penge til at højne sikkerheden for fodgængerne også i dette område? Velvidende
at dette er et prioriteringsspørgsmål, vil jeg gerne appellere endnu en gang - gør noget, så vi ikke brækker arme eller ben :-)

Oprettet af: Susanne Løvgard den 05. dec 2018, kl. 08:27
Besvar

Tak for dit indlæg.

De mange veje i Hendriksholmskvarteret som blev renoveret i 2016 og 2017 skete på bagrund af budgetforliget for 2016, hvor der blev afsat 11 mio. kr. til renovering af veje, herunder fortove, i Rødovre Syd.

Der er ikke afsat midler til en lignende renovering i budgettet for 2019, men i budget 2019 er der forslag om en bevilling på 3,15 mio kr. i hvert af årene 2020, 2021 og 2022 til ”renovering af fortove og kørebaner i Rødovre Syd”.

Teknisk Forvaltning har pt. ikke udarbejdet en konkret plan for, hvordan udmøntningen af bevillingen vil ske, dvs. hvilke veje der renoveres hvornår. Hvis ovennævnte bevilling bliver vedtaget i budget 2020, vil der blive fremlagt en konkretiseret plan for udmøntningen i forbindelse med Kommunalbestyrelsens frigivelse af de økonomiske midler.

Med venlig hilsen
Vej- og Trafikafdelingen

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 12. dec 2018, kl. 15:59 Besvar

Tak for udførligt svar!
Jeg forstår, der desværre er lang udsigt til en egentlig renovering......
Men der er vel et "vedligeholdelses budget" (?), og med det i tankerne sender jeg en stor appel om at "lappe" vores fortov i tiden indtil det større projekt.
Mvh. og god jul
Susanne Løvgard

Oprettet af: Susanne Løvgard den 14. dec 2018, kl. 20:09 Besvar

Der er økonomiske midler til vedligehold, f.eks. hvis der er deciderede huller i belægningerne, men disse midler er ikke tilstrækkelige til en mere omfattende renovering. Vi vil sende vores tilsyn forbi, som vil vurdere, om fortovet kan lappes.

med venlig hilsen

Vej- og Trafikafdelingen

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 18. dec 2018, kl. 15:49 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.