Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Fyldte cykelstativer 12. jun 2015

Jeg har min daglige cykeltur til Damhustorvet og prøver dér - forgæves - at sætte cyklen i cykelstativ. der er 14 pladser udenfor Roskildevej 252 (udenfor Aldi), som nu alle er optaget af forglemte/stjålne? cykler, der efterhånden har stået der i årevis - flere af dem i alle de 10 år, jeg har boet i Rødovre. Det er på høje tid at få ryddet op og fjernet de cykler, der ikke længere er i brug - flere af dem er lænket så fast til stativerne, at de ikke bare kan flyttes. De overfyldte cykelstativer er også et problem på resten af Damhustorvet, som også er fyldt op af gamle ubrugte cykler - jeg håber, der snart bliver sørget for en ordentlig oprydning.
Vh Lisbeth Næblerød

Oprettet af: Lisbeth Næblerød den 12. jun 2015, kl. 10:15
Besvar

Cykelstativerne ved Aldi står ikke på kommunal grund, så vi kan ikke stå for en oprydning af efterladte cykler på det sted.

Kommunen må heller ikke fjerne gamle cykler i cykelstativer, da det kun er politiet, som har lov til at gøre det.

Oprettet af: Hans Georg Hybschmann den 12. jun 2015, kl. 11:25 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.