Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Glas og metal affald er ikke hentet i mere end 3 måneder 31. dec 2019

Vores glas og metal affald er ikke blevet hentet i mere end 3 måneder. Jeg modtog flere sms'er, hvor der stod “Der afhentes glas og metal d.... vh. Teknisk Forvaltning, men aldrig er det sket i de sidste 3-4 måneder. Der var 2 gange hvor vi modtog sms’er at bilen var i stykker og affaldet derfor ville blive hentet et par dage senere. Jeg ringede mange mange gange til affalds afd. og de lovede mange mange gange at sende bilen, men det er aldrig sket. vores affaldbeholder står på vores fortorv og den er efterhånden virkelig tungt. Bilen har været på værksted 9 gange i 2019 ifølge sms’er. Mærkelig nok at de ikke får en bedre bil fra skattepenge. Vi betaler knap 40.000 kr ejendomsskat. Jeg håber virkelig at teknisk forvaltning gør noget ved dette problem. mvh mka.

Oprettet af: Mahmoud Alibadi den 31. dec 2019, kl. 15:31
Besvar

Kære Mahmoud.

Vi beklager at du oplever manglende tømning. Kan jeg få dig til at sende en mail med din adresse og en gentagelse af problemet til mail: affald@rk.dk eller ringe på telefonnummer 36387189 så vi kan få løst problemet.

Mvh. Amalie Sørensen

Oprettet af: Amalie Sørensen den 06. jan 2020, kl. 11:54 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.