Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Grøn bølge mangler på Tårnvej 25. apr 2020

Jeg oplever at når man kører fra rødovre syd til nord eller omvendt ad Tårnvej skal man holde for rødt ved næsten samtlige lyssignaler på sin vej. Er det ikke muligt at lave en ´Grøn bølge´ for bilister ved den tilladte hastighed på det meste af ruten.

Mellem Roskildevej til Jyllingevej må det være muligt, da Tårnvej er den største vej på den strækning. Der må være en kolossal miljøgevinst at hente hvis ikke alle de biler skal holde i tomgang for længe - for ikke at tale om tidsfaktoren for de mange bilister. Der er rigtig mange lyskryds på ruten.

Oprettet af: Lars Hovgaard den 25. apr 2020, kl. 07:14
Besvar

Vi arbejder i 2020 på Tårnvej med at forbedre fremkommeligheden på strækningen. Det er med udgangspunkt i busfremkommelighed for 200S, som kører langs Tårnvej. I det arbejde med busserne ser vi også på, om det kan bidrage til en forbedring for bilisterne. Fremkommelighedstiltagene i projekt forventer vi først implementeret ved udgangen af 2020.

Vej- og Trafikafdelingen

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 29. apr 2020, kl. 08:11 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.