Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Har kommunen fået uniformer 18. aug 2016

Jeg var på Rødovre Parkvej, hvor jeg ikke kunne lade være med at lægge mærke til at der var flere af de mandlige medarbejdere, som bar slips. (Det mørkeblå) Er det korrekt? Jeg synes faktisk, at det så godt ud. Umiddelbart virker det til, at når man arbejder for det offentlige, at man ENDELIG ikke må have uniformer af den ene eller den anden type. Det kan godt være, at jeg går lidt imod strømmen, men jeg synes, det ser professionelt ud. Er der en dyberelæggende strategi, der ligger til grund for valget af beklædning? Er der tale om, at de mandlige medarbejdere har en ensretning i forhold til beklædning - i dette tilfælde slipset?
Det er ikke verdens allervigtigste spørgsmål, men efter at have diskuteret det med en nabo og min svigermor, så kan jeg ikke lægge det fra mig... :)

Oprettet af: Karsten Mouritsen den 18. aug 2016, kl. 11:00
Besvar

Kære Karsten Mouritsen

Tak for indlægget.

Jeg kan bekræfte at vores rådhusbetjente (tekniske servicemedarbejdere) har en uniformsaftale. I uniformsaftalen indgår også slips, der matcher blå eller hvide skjorter (påsat broderede skydesløjfer med Rødovre Kommunes logo). Slipset bæres typisk ved en særlig begivenhed, eksempelvis et bryllup.

Med venlig hilsen
Flemming Poulsen
Servicechef
Rødovre Kommune

Oprettet af: Flemming Poulsen den 22. aug 2016, kl. 18:58 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.