Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Hasighedsdæmpende foranstaltninger 22. mar 2018

Jeg har tidligere rettet henvendelse til jer angående den tiltagende trafik på Frøslevvej mellem Damhus Boulevard og Skodborgvej. Vejen benyttes i stigende grad af forældre, der transporterer deres børn til skole - forståeligt, MEN - der køres stærkt, for strækningen en lang og lige. I har tidligere tilkendegivet, at I vil kigge på evt. hastighedsdæmpende foranstaltninger. Hvordan går det med det? Der er jo stadig bløde trafikanter - børn, der ikke bliver kørt af forældrene - og de skal vel også have en sikker skolevej.
Mvh Susanne

Oprettet af: Susanne Løvgard den 22. mar 2018, kl. 08:24
Besvar

Teknik- og Miljøudvalget har på sit møde den 6. marts taget stilling til den videre proces med udvidelse af hastighedszoner og hastighedsdæmpende foranstaltninger i kommunen. Du kan læse sagsfremstillingen og referatet af mødet på kommunens hjemmeside.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 23. mar 2018, kl. 10:34 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.