Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Hegnssynsafgørelse af enevældigt skretariat 07. dec 2017

Man bliver forbavset, når man efter 84 dage (!) får den endelige hegnssynsafgørelse, og den er stikmodsat det, man fik at vide, den ville være ved afslutningen af hegnssynsforretningen.
Vi rykkede flere gange undervejs, men fik INTET respons. Naboen var mere heldig. Hans søn fik et 1 time langt møde med sekretæren. I flg. mødenotatet skete følgende - hvordan skal det gøres - her kan du se nogle tilsvarende sager - hvor lang tid får vi. Hvad mon der skete i resten af den time?
Sekretæren skiftede mening. I afgørelsen refereres vores angivelse af bredde fra placering i jorden på vores side. Så kommer en forklaring om, at vi klipper for langt ind, og dette giver jordskred fra naboens halve meters niveauændring i skel. Endelig kommer en anbefaling til hækkens bredde. Denne anbefaling svarer præcist til, hvad vi gør.
Alle repræsentanter fra kommunen, der var til stede ved hegnssynsforretningen har skrevet dette inkonsistente dokument under.
Rødovre Kommune er i sandhed trådt ind i den post-faktuelle tidsalder.

Oprettet af: Suzanne Ekelund den 07. dec 2017, kl. 21:48
Besvar

Nabostridigheder er desværre ikke kun et problem i Danmark, men også i Norge se bare her. Så ærgerligt at kommunen ikke har sat sig bedre ind i sagerne Suzanne!

Oprettet af: Susanne Larsen den 20. dec 2018, kl. 12:51 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.