Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Hendriksholms Boulevard 07. mar 2021

Hej
Jeg ville høre hvornår kommunen kommer og beskærer kanter langs fortorvene på Hendriksholms Boulevard, for der er visse steder snart ikke mere fortorv?

Jeg vil også gerne høre om Hendriksholms Boulevard snart bliver renoveret, da boulevarden pga. skrald, blade, ujævn fortorv, grene, kviste, massiv brug af vejbelægning af alt den tungtrafik, der kører dagligt ned af boulevarden ligner det gamle østtyskland og ikke den smukke Boulevard som i skriver om jeres byplan?

Sidst men ikke mindst vil jeg gerne høre hvilken plan man har for at dæmpe trafikstøjen fra Roskildevej og tårnvej ned af Hendriksholms Boulevard, for indtil videre har man kun klippet hækken langs P-plads langt ned og fældet et større træ på Hendriksholms Boulevard og det har kun givet endnu mere larm.

Tak.

Oprettet af: Jannie Kjerholt den 07. mar 2021, kl. 14:28
Besvar

Hej Jannie

Vi kommer forbi og gør noget ved det, efter vores vinterberedskab slutter i april. Køretøjet, som kan gøre noget ved det, er nemlig lige nu ombygget til at indgå som del af vintertjenesten.

I øjeblikket er der ikke nogen konkrete planer eller tidshorisont for renovering af Hendriksholms Boulevard.

I kommunens investeringsoversigt for Budget 2021 er der i 2023 og 2024 samlet afsat 20 mio. kr. til støjreducerende asfalt på de gennemskærende veje (de større trafikveje i Rødovre).

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 30. mar 2021, kl. 11:35 Besvar

Tusind tak for svaret. Vi vil glæde os til i kommer forbi og gøre boulevarden pæn igen efter April måned. Vi håber at de mange millioner også kommer os til glæde ??

Oprettet af: Jannie den 05. apr 2021, kl. 18:37 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.