Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Højt musik på islev skole 14. aug 2017

Det kan da ikke være rigtigt at hele kvarteret skal vækkes af mega højt musik,det kan godt være det er første skoledag,men der er nogen der har aften eller natarbejde.mvh Sanne marx

Oprettet af: Sanne marx den 14. aug 2017, kl. 09:03
Besvar

Kære Sanne
Jeg beklager meget, at du blev vækket i morges efter du har været på natarbejde. Det er ikke første gang vi har spillet høj musik om morgenen, og jeg vil gerne forklare hvorfor vi gør det en gang imellem.
For det første så skaber det en god fællesskabsfølelse for alle elever på skolen. For det andet så bliver forældre og medarbejdere glade, når der er musik om morgenen.
Det er så skønt at opleve forældre og børn, der smiler, når de kommer i skole og en lidt trist onsdag morgen bliver hurtig lidt mere farverig.
Jeg kan godt se problemet i, at du bliver vækket, men jeg har ikke fået klager tidligere. Måske er det fordi tidspunktet var lidt anderledes end normalt, da vi de andre gange har spillet musik kl. 7.40-8.00.
Jeg håber, at vi kan finde en god løsning på problemet, evt. at vi to lige skriver sammen, så kan jeg undgå at spille de dage, hvor du har arbejdet. Du kan henvende dig til mig på følgende mail: cn23934@rk.dk
Og igen, jeg beklager meget, at du ikke kunne sove.

Med venlig hilsen
Jesper Petri
Skoleleder

Oprettet af: Jesper Petri den 14. aug 2017, kl. 10:18 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.