Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Idræt for offentligt ansatte 14. mar 2017

Kære Rødovre Kommune. I sidste måned florerede der en historie om at en borgmester i København gerne ville indføre tvungne motionsordninger for offentligt ansatte som har en vis sandsynlighed for at blive nedslidte. Jeg ville derfor høre hvilke ordninger man har hos Rødovre Kommunes ansatte - om der findes sådan en billig fitness ordning enten på frivillig eller tvungen basis. Hensigten bag forslaget var jo ganske sympatisk :)  

Oprettet af: Rasmus Nielsen den 14. mar 2017, kl. 12:21
Besvar

Kære Rasmus,
Pt. findes der ikke et lignende tilbud til medarbejderne i Rødovre Kommune. Medarbejderne har dog adgang til en sundhedsordning, som blandt andet indeholder mulighed for fysioterapi, ergonomisk rådgivning ift. arbejdsstillinger samt mulighed for 8-12 ugers træningsforløb á 1 time pr. uge i fx yoga, rygtræning eller skulder-nakketræning. Vi er i Rødovre Kommune af den opfattelse, at et godt og sundt arbejdsmiljø er med til at skabe sunde, raske, glade og produktive medarbejdere, og vi arbejder derfor for at skabe et arbejdsmiljø, som støtter medarbejderne i at kunne føre en sund livsstil, når de er på arbejde.

Med Venlig Hilsen
Sabine Lundquist,
Sundhedskoordinator, Personale & Udvikling

Oprettet af: Sabine Lundquist den 15. mar 2017, kl. 11:37 Besvar

Jeg har snakket med dem om at vi kunne få et par romaskiner op at stå, men det er ikke sådan lige at få igennem. Men det er bestemt noget jeg vil forsøge at arbejde mere på, da jeg mener det er vigtigt for os, at vi har mulighed for lidt træning. Personligt kan jeg mærke en stor forskel, hvis hovedet lige bliver opkvikket med lidt træning.

Jeg skal nok holde jer opdateret herinde.

God dag

Oprettet af: Ahrenkiel den 30. mar 2017, kl. 08:47 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.