Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Internet/renovering af Damhustorvet 10. apr 2018

Vi har fe seneste uger oplevet, at vores internet er blevet meget dårligt - det 'lacker', vi bliver pludselig smidt af, osv. Denne forringelse er sket samtidig med, at renoveringen er rykket fra sydsiden over til nordsiden og dermed tættere på, hvor vi bor. Er der blevet gravet kabler over? Har andre borgere oplevet samme problemer?

Oprettet af: Hanne Moesgaard Broman den 10. apr 2018, kl. 16:32
Besvar

Hej Hanne

Tak for dit indlæg.

Der er så vidt vi er orienteret ikke blevet gravet kabler over i forbindelse med, at vejarbejdet på Roskildevej er blevet lagt om fra sydsiden til nordsiden.
Der er heller ikke kommet henvendelse herom fra andre borgere. Det må derfor være et tilfælde, at jeres internet er blevet langsommere på samme tidspunkt som trafikken på Roskildevej er blevet lagt om.

Oprettet af: Vej- og trafikafdelingen den 16. apr 2018, kl. 14:19 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.