Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Islevbrovej ved Tårnvej. 29. jan 2019

Hej.

Det er rigtigt dejligt, at Islevbrovej er blevet renoveret mellem Tårnvej og tunnellen under motorring 3. Men der er to problemer som I meget gerne må kigge på.

1: Parkeringslommerne er blevet en yndet parkeringsplads for lastbiler, og de kan ikke holde sig inden for stregerne. Man kan godt passere i en personbil, men lastbiler og f.eks. brandbiler vil ofte ikke kunne passere.

2: Når man skal dreje ud fra Ved Vandløbet, er der ikke specielt godt udsyn til højre. Samtidig er der mange biler fra højre som har meget fart på når de vil forsætte ned i tunnellen. Kørebanen er godt nok hævet i krydset, men det får ikke folk til at sænke farten, og det kan give nogle farlige situationer. Derfor vil et godt fartbump lige inden krydset Islevbrovej/Ved Vandløbet være en rigtig rar forbedring.

Bedste hilsner
Torben

Oprettet af: Torben Frandsen den 29. jan 2019, kl. 16:22
Besvar

Hej Torben

Tak for henvendelsen.

1) Parkeringslommerne på Islevbrovej er ikke egnet til lastbilparkering. I kommunens parkeringsbekendtgørelse står, at lastbiler kun må parkere hvor det er tilladt ved særlig afmærkning. Derfor er lastbilparkering på Islevbrovej ulovlig og har vi kontaktet politiet angående sagen.

2) Den hævede flade foran tunellen er projekteret som et vejbump for en 40km/t vej. Ifølge vores trafiktællinger fra september 2018, var der kun en bilist per døgn, der kørte over hastighedsgrænsen. Derfor har vi vurderet, at der ikke er behov for yderligere hastighedsreducerende foranstaltninger på den del af Islevbrovej.

Mvh. Vej & Trafik

Oprettet af: Jon Thor Sigurdsson den 31. jan 2019, kl. 16:17 Besvar

Tak for svaret.

1: Godt.
2: 40 km/t er også for meget. Som sagt er udsynet fra Ved Vandløbet ikke godt, og oveni er skolebørn fra Ved Vandløbet også nødt til at krydse over der, når de skal over på cykelstien. Et vejbump som de fire der er igennem tunnelen kan ikke koste meget.

Oprettet af: Torben Frandsen den 31. jan 2019, kl. 17:16 Besvar

Hej
Jeg vil meget gerne tilslutte mig Torbens indlæg omkring Islevbrovej, da jeg har præcis de samme oplevelser. Det er til stor ærgrelse og gene, at kæmpemæssige lastbiler bruger vejen som parkeringsplads, som først og fremmest blokerer for udsyn og skaber farlige situationer, samtidig med at det fuldstændig ødelægger bybilledet. Det er virkelig ærgerligt at det skal ødelægge den nye vej, som faktisk er blevet rigtig fin og brugbar efter renoveringen.

Jeg kan blot konstatere at lastbilerne fortsat bliver parkeret ude på vejen uden det mindste hensyn til øvrige beboere i området, så jeg vil rigtig gerne vide hvad status er på den anmeldelse der er lavet til Politiet, og/eller hvilke andre tiltag kommunen eventuelt ellers vil/kan tage i brug for komme dette problem til livs?

På forhånd mange tak.

Venligste hilsner
Camilla

Oprettet af: Camilla den 08. feb 2019, kl. 09:34 Besvar

Hej Camilla

Status på sagen er at vi kontaktede politiet angående ulovlig parkering på Islevbrovej og har ikke hørt fra dem igen. Vi har ikke indflydelse på hvordan politiet prioriterer deres opgaver.

mvh Vej & Trafik

Oprettet af: Vej & Trafik den 12. feb 2019, kl. 10:14 Besvar

Det siger vel sig selv at I ikke har indflydelse på politiets prioriteringer, så det var da et utrolig ringe svar. I kunne jo eventuelt forholde jer til at se på andre tiltag, så som at sætte skilte op, som Jan Nielsen nævner.

Oprettet af: Camilla den 19. feb 2019, kl. 09:03

Ja. Det er dejligt at hele vores udsigt ud af køkkenvinduet er en lastbil eller varevogn fra THOR.. Men vi kunne sætter alle vores trailer på de pladser.. Så vil der også bedre ud syn for os som kommer fra vejen Ved Vandløbet..
Eller kommune kunne jo også bare sætte et skilt op hvor der står at der er kun parkering for personbiler..

Mvh
Jan Nielsen

Oprettet af: Jan Nielsen den 13. feb 2019, kl. 09:22 Besvar

Jeg vil foreslå dig at du ligger et par rækker med partisansøm i rabatten, for de holder med hele den ene siden ind over rabatten, og sådan et par lastbilshjul er sgi dyre.

Oprettet af: Lonny Lage Frandsen den 13. maj 2019, kl. 22:54 Besvar

Kære Rødovre Kommune

Det er vel ikke politiet som udsteder p-bøder til de lastbiler som holder, hvor de ikke må, og jeg tænker at hvis Rødovre Kommune kom forbi hver dag og gav dem en bøde for at parkere ulovligt, så holdt det nok ret hurtigt op, og kommunen vil tjene penge samtidig.

Oprettet af: Lonny Lage Frandsen den 13. maj 2019, kl. 20:12 Besvar

Jeg skrev til firmaet som står på de 2 af lastbilerne som holder der Thor Logistics, og her er deres svar:

Hej igen

Det er det samme der sker med de biler som holder på brunevangen, hvor halv af bilen holder på fortovet og den anden på vejen.

Bilerne holder på den måde, så andre kan have plads nok til, at køre forbi uden nogen kommer til skade, hvis det er det du spørger om.

Kan ikke helt se hvad jeg forstyr dig eller andre med at holde på den måde jeg holder på og hvad du endelig vil opnå med det.


Med venlig hilsen
Dan Shabib

Oprettet af: Lonny Lage Frandsen den 15. maj 2019, kl. 01:27 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.