Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Jeg høre om pensionen 08. dec 2017

Kære Erik . Jeg vil høre hvorfor jeg betale 38% i skat hvor jeg har betalt skat hele mit liv og hvofor er man ansat . Når man har talt med sagsbehandler i Rødovre bliver pensionen mindre og mindre og mindre . og jeg syntes at de sags behandler man har kan man ikke stole på .

Oprettet af: Benny Larsen den 08. dec 2017, kl. 20:42
Besvar

Kære Benny
Folkepension er, ligesom alle andre offentlige ydelser, almindelig skattepligtig indkomst, og derfor betales der skat af folkepension.

Det er ikke Rødovre Kommune, der beregner og udbetaler folkepension, men derimod Udbetaling Danmark. Hvis du mener din folkepensionsudbetaling er forkert, må jeg henvise dig til at rette henvendelse dertil.

Med venlig hilsen
Jens Damsø
Social- og psykiatrichef

Oprettet af: Jens Damsø den 14. dec 2017, kl. 09:07 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.