Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Kommunal støtte 12. sep 2017

Hvordan finder jeg kommunal støtte til p**** forening?

Jeg undrer mig over hvor man kan finde information om kommunal støtte til aktiviteter og idræt? Jeg ved at kommunen jo støtter mange typer sport, og vi har jo ishockey holdet som er meget populært og gør meget for samholdet i kommunen. Der er sikkert også andre ting jeg ikke kender til.

Jeg synes at Rødovre er et dejligt sted, og at vi skal gøre lidt mere for at skabe nogle aktiviteter for unge og gamle og komme hinanden lidt mere ved, for eksempel ved klubber og foreninger osv. Det kunne være hyggeligt, og hvem ved, måske kunne det også hjælpe nogle mennesker med forskellige problemer.

Vi er nogle gutter, der godt kunne tænke os at få støtte til en p**** forening hvor vi kunne sidde og spille og måske også undervise andre som gerne vil være med i hvordan de spiller p****.

Poker er jo en anerkendt sport mange steder, og vi har jo blandt andet Gus Hansen der er meget kendt dansk p**** spiller, og vi vil gerne være med til at sætte Danmark mere på verdenskortet i forhold til p****.

Vi spiller mest Texas Hold ’Em og er glade for det, men vi synes at foreningen skal være for alle typer p****, så at alle der er interesserede i p**** kan komme og være med og få glæde af det.

Det kræver jo ikke så meget for at spille p****, man skal bare have et godt sted og sidde og nogle kort og nogle chips, det er stort set det, så det er jo et betydeligt mindre udstyrsstykke end for eksempel ishockey hvor man jo skal have stave og masker og benskinner, skøjter, osv. Osv. Det slipper man for med p****.

Poker er det man kan kalde for en gentleman sport, fordi det handler om at bruge hovedet, og ikke om at bruge musklerne. Det er godt for unge at lære at bluffe og tænke to træk fremmad, fremfor bare at slå først og spørge bagefter. Vi spiller for øvrigt ikke om penge i klubben, det er ligeså sjovt uden penge. Nogle gange spiller vi dog om noget chokolade eller en rulle chips.

Send gerne en besked med hvor jeg finder blanketter med videre til at ansøge om p**** forening, fordi det er bedre at folk mødes og får noget socialt samvær ud af det, fremfor bare at sidde og spille online c*****på nettet.

Mange tak,

Rasmus

Oprettet af: Rasmus Petersen den 12. sep 2017, kl. 14:33
Besvar

Hej Rasmus
Tak for din mail om støtte til en p****forening.
Jeg skal venligst bede dig skrive til min mailadresse.
venligst
Kim

Oprettet af: Kim Halberg den 13. sep 2017, kl. 14:52 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.