Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

kommunens renovations ordning. 22. maj 2019

I forbindelse med RøK. afhentning af haveaffald, har jeg i flere tilfælde kommet hjem, hvor de nye brune haveaffaldssække som bliver leveret til mig, er spredt ud over hele vejen og/eller i min indkørsel fordi renovationsfirmaet åbenbart ikke kan finde ud af sætte sækkene i klemme så de ikke flyver rund i kvarteret.
Når det sker i forbindelse med ferie eller lignende perioder hvor der ikke er nogen hjemme bliver det meget tydeligt for evt. indbrudstyve at her er der ikke nogen hjemme, her er der fri bane.
Det er ikke i orden at jeg skal betale for en affaldsordning til RøK. Og så skal jeg rende rundt efter arbejde og samle brune haveaffaldssække op.
Venlig hilsen
René Eriksen

Oprettet af: René Eriksen den 22. maj 2019, kl. 14:44
Besvar

Kære René

Tak for din henvendelse. Vi kan godt forstå, at det er frustrerende, at haveaffaldssækkene blæser ud på vej og i indkørsel. Skraldemændene har desværre ikke mulighed for at sætte sække i klemme, da de er for store til at sidde i klemme i f.eks. postkasse, under låg på skraldespand eller under hjul på skraldespand, da vi risikerer, at skraldespand kommer til at vælte.
Skraldemændene prøver så vidt muligt at lægge haveaffaldssækkene i læ mod regn og vind.

Med venlig hilsen
Miljø og Affald

Oprettet af: Miljø og Affald den 31. jul 2019, kl. 12:09 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.