Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Koncerter på plænen 27. aug 2017

Hej.
Vi synes det er en god ide at kulturen bredes ud, også i Rødovre men må samtidig erkende at niveauet for antal af koncerter, deres støjnivau og ikke mindst deres længde alligevel har nået en højde hvor vi oplever at grænsen er nået, senest med koncerterne i weekenden.
Vi bor endda ikke i Rødovre men i Vanløse ved Jyllingevej st. Musikken til koncerterne er faktisk så høj at vi kan høre det meste af teksterne, så selv med lukkede døre og vinduer er en lørdag meget lang når de starter om formiddagen og som i går først sluttede kl. 0.45. og så ovenpå en fredag aften hvor den ligeledes stod på musik hele eftermiddagen og aftenen.
Vi håber man i kommunen vil evaluere på hvormange af disse koncerter der er rimelige i løbet af en sommer og ikke mindst om det er rimeligt at der bliver spillet en hel weekend.

Venlig hilsen
Mette Falk Holm
Tyborøn Alle 86 A.
2720 Vanløse.

Oprettet af: Mette Falk Holm den 27. aug 2017, kl. 10:17
Besvar

Hej Mette
Rådhusplænen i Rødovre bliver hvert år i maj og juni lånt ud til 90’er fest og Rødovre Byfest. Efter sommerferien er der typisk et ”For evigt arrangement” og eventuelt et andet koncert-arrangement. Vi ved, at lydniveauet til disse arrangementer er højt og kan medføre gener hos naboer og omkringboende. Arrangementerne varsles derfor i forskellige medier bl.a. på flere større TV-kanaler.

Efter en evaluering af de afholdte arrangementer i 2017, er det blevet besluttet, at vi fremadrettet kun giver tilladelse til afholdelse af ét arrangement på en weekend - dog med undtagelse af Byfesten. Rødovre Byfest er en traditionel begivenhed i Rødovre og har været afholdt i 30 år. Byfesten afholdes altid i uge 24, hvilket annonceres i flere medier. Byfesten afholdes af en sammenslutning af lokale foreninger.

Ud over kommunen skal politiet give tilladelse til afholdelse af arrangementerne i henhold til Bekendtgørelse om offentlige forlystelser. I tilladelsen stilles bl.a. krav til, at musikken skal ophøre senest kl. 24:00. Politiet er til stede på pladsen under arrangementerne og skal sørge for overholdelse af tidspunktet.
Med venlig hilsen
Miljøkontoret, Teknisk Forvaltning

Oprettet af: Marianne Holm den 11. sep 2017, kl. 11:53 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.