Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Lisbeth Zorning 14. mar 2017

Tænk hvis man er kriminel og RØD nok så kan man komme i Rødovre magasinet og få lov til at udtale sig om plidder og pladder. Lisbeth Zorning har fået en kæmpe bøde for menneske smugling 50,000kr. blev det til. Har hun betalt den... ??? eller Ribers. Så fik hun 1000000kr af det vaklende SF symbol Annette Wilhelmsen. Hvad er meningen ... Rødovre Magasin skal man virkelig belønnes og udstilles for at have roterende myg i fidus beholderen.

Oprettet af: bjarne petersen den 14. mar 2017, kl. 20:22
Besvar

Kære Bjarne

Tak for dit indlæg. Vi fandt det relevant at skrive om Lisbeth Zornig Andersen som rødovreborger, fordi hun har været involveret i dannelsen af Rødovres nye råd for socialt udsatte, og fordi hun samtidig er et kendt ansigt som mange kan forholde sig til.
Emnet for artiklen er især hendes forhold til Rødovre og den betydning det har for hende, at hendes børn vokser op her - også set i lyset af hendes egen opvækst. Det er en historie, der sætter fokus på værdien af et stærkt fællesskab og at have et trygt sted at være barn, hvilket er noget vi lægger stor vægt på i Rødovre Kommune.


Venlig hilsen

Katinka Agger
Redaktør af Magasinet Sammen om Rødovre

Oprettet af: Katinka Agger den 15. mar 2017, kl. 11:05 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.