Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Lokalplan 127 - Dispensationer i område C - Bevaringsværdigt område 18. mar 2015

Jeg skrev den 10 juni sidste år et indlæg om samme emne. I forhold til den gang er intet sket - tværtimod. På ejendommen Chr. Dal 59 er der nu endnu flere forhold, der strider imod lokalplanens bestemmelser.
Når man betænker den lange tid der er gået kan det jo kun skyldes, at kommunen har givet dispensation for reglerne.
Som husejer på vejen kan det jo skabe en vis glæde, da der vel heri ligger at kommunen ikke tager planens krav så alvorligt og det må jo også gælde for alle os andre, nå vi har et behov for ikke at følge planens ordlyd.
Kommunens medarbejdere har erklæret område C for bevaringsværdigt, på basis af et spinkelt særpræg ved husene omkring vinduernes type, størrelse og placering i såvel facade som tag. Forhold som man nu øjensynligt fuldkommen blæser på. Men hvad der forekommer mere alvorligt er det kæmpe store areal på ovennævnte grund, der befæstes, hvilket ved monster regn vil belaste såvel naboernes grunde som det fælles vejsystem.

Oprettet af: Vitus Nielsen den 18. mar 2015, kl. 19:50
Besvar

Kære Vitus Nielsen

Vi tager i allerhøjeste grad lokalplan 127 alvorligt.
Vi ønsker ikke at udtale os om konkrete sager her på hjemmesiden, men vi kan oplyse, at forhold, som vi er vidende om strider mod lokalplanens bestemmelser, vil blive sagsbehandlet og søgt lovliggjort – fysisk eller retligt.
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om en konkret sag, skal vi bede dig kontakte afdelingen på byggesag@rk.dk.
Vi vil understrege, at en lokalplan er et politisk vedtaget dokument. Udpegningen af en bevaringsværdig bebyggelse i en lokalplan er derfor en politisk beslutning, som kommunens medarbejdere skal administrere efter.

Med venlig hilsen

Plan- og Byggesagsafdelingen

Oprettet af: Plan- og Byggesagsafdelingen den 20. mar 2015, kl. 12:20 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.