Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Lyd på kommunens elbiler 14. mar 2021

Når jeg sidder i mit rækkehus glædes jeg over hvor lidt trafikstøj der er... pånær når kommunens elbiler fra hjemmeplejen kører forbi med deres “Space Sound”. Jeg er med på at loven foreskriver at elbiler under en vis hastighed laver en kunstig lyd, men er der ikke mulighed for at dæmpe eller ændre denne lyd? Det er jo absurd at det netop er elbiler der støjer mest i min stue.

Oprettet af: Mikkel Aude den 14. mar 2021, kl. 17:22
Besvar

Hej Mikkel,

Tror ikke lyden er noget der kan gøres noget ved. Har tænkt på det samme med fx varmepumper om de ikke også kunne blive lidt lavere, men det tror jeg nok bare er noget det hører fremtiden til.
Der er en rimelig god skala her findvarmepumpe.dk lydniveau-decibel-sammenligning/ som viser lydniveauet og elbilerne skal åbenbart være i støjniveau for at tale eller støvsuge... Måske sådan at folk bemærker dem. Det er i hvert fald det som FDM skriver i deres guide her fdm.dk/nyheder/trafik/2019-06-nu-kommer-der-lyd-paa-elbilerne da vi bruger hørelsen mere end noget andet når vi orienterer os i trafikken.
Håber at dette hjalp...

Oprettet af: Sanne Emilie den 30. mar 2021, kl. 13:45 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.