Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Lys og affald på Damhus Boulevard 29. sep 2019

Vi bor helt oppe ved Damhustorvet og ved højspændingshuset er der en lysstander som står og blinker hele tiden, kunne man kigge på den.
Før man renoverede boulevarden var der affaldskurve på begge sider op mod krydset og de blev alle fjernet da man gik igang med at renovere.Desværre er der ikke kommet nogen op efter alt er blevet færdigt og det betyder desværre at når man går tur der flyder det med affald og hundeposer.Er det ikke muligt at få nogle eller bare en på hver side med sorterings rum som dem der står på torvet .
Mvh Anne Rasmussen

Oprettet af: Anne K Rasmussen den 29. sep 2019, kl. 19:39
Besvar

Vi har fejlmeldt gadelyset på Ørsted.dk Hvis man oplever gadelys der ikke virker, kan man selv fejlmelde på det privat.orsted.dk/kundeservice/noget-galt/fejlmeld-gadelys/
I forbindelse med ombygningen af Damhus Boulevard er fortovene blevet smallere. Der er derfor ikke længere plads til bænke og tilhørende skraldespande. Vi har til gengæld sat flere bænke og skraldespande på Damhustorvet, som vi opfordre borgerne til at benytte.

Oprettet af: Vej - & trafikafdelingen den 01. okt 2019, kl. 11:47 Besvar

Tak for svarene .
Jeg vil dig sige at det med pladsen til skraldespande ikke

Oprettet af: Anne K Rasmussen den 08. okt 2019, kl. 08:55 Besvar

Tak for svar .
Vedr.plads til skraldespande så er der stadig en bænk og masser af

Oprettet af: Anne K Rasmussen den 08. okt 2019, kl. 08:57 Besvar

Tak for svar.
Der er stadig en bænk på boulevarden og der er mange steder hvor der er plads til en skraldespand.Folk gider jo ikke vente til de kommer på torvet og kan komme af med deres affald desværre.
Mvh
Anne K Rasmussen

Oprettet af: Anne K Rasmussen den 08. okt 2019, kl. 09:00 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.