Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Mange af kommunens bænke er utrolig dårligt vedligeholdt 10. aug 2016

Mange af kommunens bænke er utrolig dårligt vedligeholdt. Hvis man spadserer fra rådhuset ned til damhussøen via rødovre parkvej kan man tælle til fem bænke der er lige ved at rådne op (en af de værste lige udenfor selve rådhuset). Er der ikke et system udarbejdet der checker bænke så at det kan undgås at det bliver nødvendigt for skatteyderne at skrive til jer om noget så grundlæggende som vedligeholdelse af bænke?

Oprettet af: Jesper A. Petersen den 10. aug 2016, kl. 00:23
Besvar

Tilstanden af kommunens 149 bænke registreres løbende. Vedligeholdelsen af bænkene er en af vores driftsopgaver, som løbende bliver prioriteret sammen med de andre opgaver vi løser rundt om i kommunen.

Hvis du i fremtiden har henvendelser angående tilsvarende emner, så er du velkommen til at skrive til os på rk@rk.dk eller kontakte os på 36 37 70 00.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 10. aug 2016, kl. 09:03 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.