Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Manglen på tilsyn i Rødovre Kommune 29. jul 2016

Jeg skriver til jer fordi jeg som Tilsynsførende kan se at det står rigtigt dårligt til med tilsyn af afspærringer, der er direkte ulovlige. Så er der retableringer efter entreprenører, det afstedkommer at når de foreksempel har asfalteret gør de det ikke efter foreskrifterne, det resultere i at når der er gået nogle år opstår der revner og så må kommunen ud og retablere om og det koster dyrt for kommunen.
Jeg skriver ikke det her for at søge arbejde, det har jeg, men jeg stiller mig gerne til rådighed for at påvise min påstand.

Oprettet af: Boje Nedergaard Street Nielsen den 29. jul 2016, kl. 12:19
Besvar

I forbindelse med vejarbejder er det entreprenørens pligt at søge for at afmærkningen overholder vejregler og de godkendte afmærkningsplaner.

Vi fører daglig tilsyn med vejarbejderne i kommunen, men da afmærkningen løbende ændre sig pga. entreprenørens arbejde vil der være ting vi ikke opdager. Hvis du bemærker tilfælde, hvor det virker til, at afmærkningen ikke følger reglerne eller har kommentarer til retableringen, er du velkommen til at kontakte os på rk@rk.dk eller 36 37 70 00.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 29. jul 2016, kl. 12:57 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.