Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Natteravnene i Rødovre 17. dec 2018

Hej,

Sig endelig til, hvis dette ikke er det rigtige sted at stille mit spørgsmål. Jeg har en teenagesøn som om kort tid snart begynder at færdes i nattelivet. Det fik mig til at tænke på sikkerheden for de unge mennesker, som naturligvis skal lære de sociale spilleregler med alkohol i blodet og ikke mindst deres grænser i denne forbindelse.

Jeg vil gerne melde mig som natteravn, såfremt der er andre aktive natteravne i Rødovre.

Kan nogen henvise mig til en eventuel forening, hjemmeside, tlf. nummer, mailadresse eller andet, som kan lede mig i den rigtige retning?

På forhånd tak!

Mvh
Pernille Iversen

Oprettet af: Pernille Iversen den 17. dec 2018, kl. 09:14
Besvar

Kære Pernille

Du finder information om Natteravnene i Rødovre på Rødovre Frivilligcenters hjemmeside her: www.rfcenter.dk/frivillig/find-forening/291-natteravnene-i-rdovre. Eller på Natteravnenes Facebookside her: www.facebook.com/pg/natteravnenerodovre.

Vh.
Maja

Oprettet af: Stab for Politik og Kommunikation den 17. dec 2018, kl. 12:12 Besvar

Kære Maja

Tusind tak for alle de brugbare links, det er helt perfekt :) Jeg antager det er en frivillig forening uden eller med minimal kommunal støtte, hvorfor jeg påtænker at søge om legatstøtte. 

Sig til, hvis det går i mod nogen regler for at søge tilskud til en forening som måske allerede modtager støtte fra det kommunale.

Glædelig jul, og endnu en gang tak for hjælpen!

Vh
Pernille

Oprettet af: Pernille Iversen den 18. dec 2018, kl. 12:48 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.