Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Hold da op hvor er det træls dag efter dag at holde stille i noget i retning af en halv time for at passere området med vejarbejde. At der så i over halvdelen af gangene ikke bliver arbejdet, det er da helt til grin.
Hvornår forventes arbejdet færdigt. Skulle have haft lejet kontor i det område som erhvervsdrivende, men må indrømme jeg er så træt at denne dårlige koordinering, at jeg nu flytter min virksomhed til Hvidover istedet for. Kan ikke være bekendt at skulle afholde kundemøder når jeg ved hvor dårlig trafikken er i det område-

Oprettet af: Jannie Christensen den 04. nov 2017, kl. 20:43 Besvar

Hej Jannie

Tak for dit indlæg.

Det forventes, at renoveringen af Damhustorvet og Roskildevej er færdigt primo april 2018. Vi er opmærksomme på trafikafviklingen, og vil åbne for flere kørespor, når det er muligt i forhold til anlægsarbejdet.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 13. nov 2017, kl. 11:57 Besvar

Jeg bruger Roskildevej dagligt morgen og aften, kan tilslutte mig ovenstående udsagn. Jeg undres dog over at man holder de udadgående spor indsnævret til kun et spor , men kun ca 2 meter, hvorefter vejen igen bliver til to spor, hvor venstre er reserveret til venstresvingsbane, som kun ganske få bilister anvender. Der er igen vejarbejdere i præcis det område, de er alle igang i den modsatte retning, ind mod byen. Så hvorfor ikke gøre vejen ud ad byen tosporet og de få som skal til venstre bruger yderste spor sammen med de der skal fortsætte ligeud? Det vil sætte skub i trafikken til glæde for os alle.

Oprettet af: Heidi Jonsson den 12. dec 2017, kl. 19:11 Besvar

Hej Heidi

Tak for dit indlæg.

Vi har valgt, at der som et forsøg vil blive åbnet op for to spor på Roskildevej lige før krydset Roskildevej/Hvidovrevej mod Rødovre. Det ene spor vil være et ligeud spor og det andet spor vil være et vestresvingsspor. Dit forslag med at venstresvingssporet også skal bruges af ligeud kørende vil ikke være muligt, da de to ligeud baner så ville skulle flette sammen i lyskrydset til et spor, hvilket vil være for farligt. Det er vores forhåbning, at omlægningen af trafikken vil give en bedre trafikafvikling af trafikken fra København mod Rødovre. Omlægningen er endnu ikke sket, da vi afventer skiltene. Så snart vi modtager dem vil trafikken blive lagt om.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 19. dec 2017, kl. 11:47 Besvar

Nu går det da helt galt for jer. Svingbanen fra Hvidovrevej er nu kun i et spor - hvor mange biler tror i der kan komme med rundt i en ombæring? Roskildevej mod byen er stadig kun et spor og så lukkes en svingbane, fra stakkels Hvidovrevej, som er totalt overbelastet. Hvorfor kunne dette ikke vente til Roskildevej igen er 2 sporet og vi alle har en chance for at komme til og fra job? Svar venligst ikke med “ vi beklager.... den er læst i alle svar på dette forum. Det er en ommer, den måde der arbejdes på med dette projekt.

Oprettet af: Ulla Mathiasen den 20. feb 2018, kl. 05:51 Besvar

Hej Ulla

Vi er godt opmærkesomme på at kapaciteten på Hvidovrevej er blevet reduceret efter at den ene svingbane er fjernet, og at der derved ikke kan komme lige så mange biler over som det tidligere har været muligt. For at færdiggøre anlægsarbejdet, så hurtigt som muligt er det valgt, at udfører de sidste arbejder på Hvidovrevej nu og ikke til allersidste når Roskildevej igen er åben med 2 spor i hver retning. Vi fokusere på, at få afsluttet arbejdet så hurtigt som muligt for igen at kunne åbne op for trafikken.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 27. feb 2018, kl. 11:54 Besvar

Tjah bum bum.
Skandaløs tilrettelæggelse af et byggeprojekt, håbløse informationer til omverden, utrolig dårlig trafikstyring.
Altså når I opererer et trafikkn***punkt, kunne I så ikke:
a) sørge for at arbejdet på vejbanen bliver afviklet så hurtigt som muligt (eventuel i skiftehold) og uden at der parallelt arbejdes på anlæg, der kunne udskydes.

b) sørge for, at lysreguleringen på stedet tilpasses de ændrede forhold.

c) sørge for at informationer tilgår omverden i tilstrækkeligt omfang. Jeres makværk er ikke engang med på www.trafikken.dk (vejdirektoratet).

Umiddelbart skønner jeg at borgere tilsammen spilder over 1000 timer i kørerne på Roskildevej. Hver dag.

Oprettet af: Ebbe Hansen den 05. mar 2018, kl. 08:46 Besvar

Når i nu vælger at omlægge trafikken fra nordlig spor til sydlige spor, så ville det være på sin plads også at få rettet skilte til. Har brugt ca 15 minutter på at passeret vejarbejdet... Klokken 7 om aftenen, gruer for hvor meget tid folk skal spilde i myldretiden;

Oprettet af: Tim den 23. mar 2018, kl. 19:33 Besvar

I har skiltet med, at jeres forpulede vejarbejde var slut ultimo december. Så blev det rykket til januar, og nu er der intet skilt oppe. Måske skulle I give entreprenøren dagbøder, der kunne sendes over i hænderne på de erhvervsdrivende, der på grund af entreprenørens uduelighed formentligt har mistet en ikke ubetydelig del kunder og omsætning.

Oprettet af: Jens Olesen den 29. mar 2018, kl. 02:24 Besvar

Kære Rødovre Kommune

Jeg glæder mig til ombygningen er færdig.
Hvornår regner I med at det sker?
Dette projekt har udviklet sig til et cirkus. Jeg kører hver dag forbi ved 16.00 tiden, og til min store forundring, er der ingen vejarbejde der foregår på dette tidspunkt. Hvordan kan det være? Der skal nærmest arbejdes i døgndrift og i weekenderne for at få dette projekt færdiggjort inden udgangen maj.
Hvad er tidplanen for dette byggeri?

Oprettet af: Anna den 09. apr 2018, kl. 17:03 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.