Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Kære Anna

Tak for dit indlæg omkring ombygningen af Roskildevej.

Rødovre Kommune forventer, at ombygningen af 1. etape af Roskildevej er færdig til udgangen af maj 2018.

Der er stor fokus, både fra Rødovre Kommune og entreprenøren, på at få færdiggjort anlægsarbejdet og der forceres når det er muligt i forhold til arbejdes fremdrift. Entreprenøren har mulighed for, at arbejde til kl. 17 og i weekender når det giver mening i forhold til udførelsen af arbejdet.

Vi glæder os også til at anlægsarbejdet er færdigt og Roskildevej samt Damhustorvet igen kan åbnes.

Oprettet af: Vej- og trafikafdelingen den 16. apr 2018, kl. 08:51 Besvar

Kan kun tilslutte mig kritikken fra de øvrige indlæg. Først og fremmest undrer jeg mig over, at en kommune kan træffe så vidtgående beslutninger vedrørende en central indfaldsvej til Frederiksberg og København, og så ydermere være så arrogant i afviklingen af arbejdet, at det indtil nu er forsinket i min. 4 mdr. i forhold til den oprindelige tidsplan. Jeg passerer dagligt Damhustorvet 2 gange, inden for det der må formodes at være almindelig dagarbejdstid, 7.30 - 16.00, og ser meget sjældent at der arbejdes på stedet. Har lige været bortrejst i 2 uger, og trafikafviklingen var voldsomt forværret da jeg kom hjem, på grund af indskrænkning til et spor i vestgående retning, jeg havde haft et desperat håb om en snarlig færdiggørelse i løbet af de to uger! Når jeg så ydermere læser borgmesterens kommentar til forsinkelsen, som mest går på at det er problematisk at opholdsarealerne på Torvet ikke er færdige til tiden, kan jeg kun ryste på hovedet. Hvad med det produktivitetstab der foregår dagligt, mens alle sidder i kø i stedet for at passe deres arbejde? Er det virkelig en ansvarlig borgmester der agerer sådan? Jeg er chokeret over den dårlige planlægning, ineffektivitet og arrogancen over for alle de der lider under beslutningen hver dag. Hvor er vejdirektoratet og Trafikministeriet henne i denne sag?

Oprettet af: Marianne Breyen den 12. apr 2018, kl. 22:27 Besvar

Hej Marianne

Når en trafikeret vej som Roskildevej skal renoveres vil det altid betyde gener for trafikken. Det er selvfølgelig beklageligt, at vejarbejdet er blevet forsinket og trafikken derved er påvirket i længere tid end først forventet. Både Rødovre Kommune og entreprenøren er meget fokuseret på at få anlægsarbejdet afslutte så hurtigt som muligt.
Projektet for den endelige udformning af Roskildevej 1. etape har været til udtalelse hos Vejdirektoratet, som har tilbagegivet deres accept af projektets realisering. Vejdirektoratet er en styrelse under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet og varetager i denne forbindelse deres interesse.

Oprettet af: Vej- og trafikafdelingen den 23. apr 2018, kl. 14:57 Besvar

Hej Rødovre kommune
Kan i knytte et par ord på at hvorfor projektet forsinkes så volsomt fra planen, og hvordan i har tænkt jer at undgå gentagelser i de næste etaper, af Roskildevej omlægning ?
jeg vil pointere at trafik afviklingen og info herom har været særdeles ringe.

Oprettet af: Christian Bønnelycke den 13. apr 2018, kl. 08:34 Besvar

Hej Christian

Projektet for 1. etape af Roskildevej er blevet udskudt/forsinket af to omgange. I første omgang blev tidsplanen udskudt bl.a. for at tilgodese de erhvervsdrivende i området i forhold til julearrangementer og pga. et uforudset ledningsarbejde. I perioden har der været store mængder af regnvejr samt sne og frost som var udover det der kan forventes. Dette har været med til at medfører forsinkelsen af tidsplanen i anden omgang, så afslutningen af projektet nu forventes til udgangen af maj 2018.

For at undgå gentagelsen fra 1. etape af Roskildevej, undersøges der pt. om 2. og 3. etape af Roskildevej kan sammenlægges. Det forventes at en sammenlægning vil medfører, at tidplanen for anlægsarbejdet kan optimeres så generne for trafikken, boeboer og erhvervsdrivende i området kan minimeres mest muligt.

Oprettet af: Vej- og trafikafdelingen den 19. apr 2018, kl. 12:37 Besvar

Det er helt grotesk at der STADIG ikke er "en voksen" koordinator, der tager affære i forhold til afviklingen af trafikken gennem det episke byggearbejde ved Damhussøen. Forleden var der to tilgængelige baner på det meste af stykket langs med søen (fra byen og ud) indtil det sidste minimale område, som var afspærret UMIDDELBART inden venstre spor blev til drejebane sydover. Det betød naturligvis at hver eneste køretøj skulle flette, for så - umiddelbart efter - at kunne "dele sig i to igen". Det er simpelthen langt ude.
Hvis man havde planlagt en lille bitte smule med hovedet over skuldrene, kunne man - i en periode - have forkortet midterrabatten med 3-4 meter, så der permanent havde været mulighed for at venstre spor umiddelbart blev til drejebane.
At det pågældende byggeri er tager SÅ lang tid, er også helt hen i vejret. Det er tydeligt at der aldrig er fuld bemanding på byggeriet!

Oprettet af: Tomas den 25. apr 2018, kl. 10:56 Besvar

Jeg forstår godt at man vil regulere trafikken med henblik på at forbedre sikkerheden, men med de enorme forsinkelser som det efterhånden er blevet til, så undrer det mig meget at Rødovre Kommune som jo er bygherren, ikke forlængst har fået entreprenøren til at speede processen op med henblik på at få færdiggjort arbejdet. Jeg kan bare sige at det der var aldrig sket i den virksomhed jeg er ansat i, der ville man sørge for at kontrakten ville være udformet således at der ville være meget store dagbøder. Det virker ikke rigtig til at være tilfældet i denne her sag, for når jeg hver dag passerer området omkring kl. 16.45 skal man være mere end alm. heldig hvis man ser folk som er igang med at arbejde.

Oprettet af: Jan Rischel den 07. maj 2018, kl. 15:35 Besvar

Det har været yderst enerverende med dette vejarbejdet på en stor indfaldsvej som Roskildevej, og yderst frustrerende at det fortsætte og fortsætter. Især aktuelt hvor der også er vejarbejde på Gl. Kongevej. Jeg har indleveret en klage til trafikministeriet mhp at der rettes henvendelse til jer om, at dette chikane snarest ophører. Man er 50 min om at komme til og fra Albertslund, hvilket har varet i flere måneder nu.

Oprettet af: Jannie Sørensen den 08. maj 2018, kl. 11:19 Besvar

Hvor længe skal vi som borgere finde os i at i gang på gang graver byen op og hvergang overskrider jeres egen slutdato med flere måneder tiltider år...

Rødovre kommune dette er virkelig pinligt for jer idag kl 10:00 var der to mand på arbejde ved damhus torvet, er det på den måde man bliver færdig.....

Oprettet af: Jakob Aalykke den 17. maj 2018, kl. 09:48 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.