Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

opsætning af bænk uden varsel 13. sep 2019

Hvorfor har man valgt at opsætte en bænk på hjørnet af vores grund uden i det mindste at informere om det på forhånd eller give mulighed for at komme med indsigelser? Er det almindelig praksis i kommunen?

Oprettet af: Gry Louise Minor Jensen den 13. sep 2019, kl. 09:59
Besvar

Der er i løbet af de seneste par år blevet opsat flere bænke rundt omkring i kommunen. Tanken bag er, at der skal være kortere afstand mellem siddemulighederne, så det bliver lettere for dårligt gående at færdes rundt i kommunen. Bænke opsættes som udgangspunkt på offentlig vej, og de opsættes ikke på privat grund uden en foregående aftale med ejer. Som udgangspunkt informeres der ikke om mindre arbejder på offentlige arealer.

Oprettet af: Vej & Park den 25. sep 2019, kl. 09:45 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.