Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Parkering ved rådhuset 11. sep 2018

Jeg har idag forsøgt at finde en p-plads ved rådhuset, for at benytte biblioteket. Det var helt umuligt. Alle pladser var besat. Det er ikke første gang, jeg må køre igen, fordi alle pladser er optaget.
Vil det ikke være muligt, at lave nogle tidsbegrænsede p-pladser specielt til besøgende på biblioteket? Jeg ved godt, at der er nogle få stykker af denne slags, men det er slet ikke nok, da de jo bliver brugt af besøgende til både rådhus og bibliotek. Jeg ved godt, der arbejder mange mennesker disse to steder, men det er ikke i orden, at der ikke er nogle pladser til os andre.
Med håb om, at der vil blive gjort noget ved dette problem, sendes de venligste hilsner.
Kirsten Schmidt

Oprettet af: Kirsten Schmidt den 11. sep 2018, kl. 13:37
Besvar

Hej Kirsten. Tak for din henvendelse. Der er 14 p-pladser med 2 timers tidsbegrænsning i dagtimerne omkring Rådhuspladsen. Som du skriver, er der mange arbejdspladser i området, som betyder at ansatte og gæster med længerevarende ærinder også skal kunne parkere i området. Vi finder derfor, at der er en fornuftig balance mellem korttids- og langtidsparkeringspladser i området.

Oprettet af: Vej- og trafikafdelingen den 14. sep 2018, kl. 12:45 Besvar

Hej Kirsten,

Jeg er helt enig med dig. Jeg har flere gange oplevet at der slet ikke var nok parkeringspladser. Jeg kommer jævnligt på biblioteket for at finde inspiration og viden omkring gaver, da dette er en del af mit erhverv.
Jeg synes idéen omkring tidsbegrænsede parkeringspladser vil være fordelagtigt, dog ikke kortere end et par timer.

Oprettet af: Marie den 29. dec 2018, kl. 13:26 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.