Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Problemer med høj musik fra Islev Skole 24. jun 2015

Nu er der sket præcis det, vi frygtede, da vi hørte om jeres planer om at der skulle være fri adgang til Islev Skoles arealer. En gruppe unge har fundet ud af, at det er et godt sted at holde fest, og har "underholdt" os alle i området med ekstremt høj musik hver aften i den seneste uge. Vi er efterhånden dødtrætte af at høre på en dundrende bas lyd i timevis hver eneste aften. I fredags forsøgte vi at ringe til politiet, men de havde (som sædvanligt) for travlt til at rykke ud. Og egentligt mener jeg heller ikke, dette problem er deres ansvar.
Det er Rødovre Kommune, der har opfordret til, at man bruger arealerne uden for skoletiden. Nu vil jeg så gerne vide, hvad I vil gøre for at sikre, at det foregår på en måde, så beboerne i området kan holde ud at være i deres egne hjem?

Oprettet af: Hanne Andersen den 24. jun 2015, kl. 22:49
Besvar

Kære Hanne Andersen
Jeg skal naturligvis beklage, at I bliver generet af musik fra Islev Skoles område. Det er desværre ikke noget nyt, at det sker. Det er et problem som vi slås med hver sommer, og således ikke noget der har relation til "åbningen" af Islev Skole.
Vi forsøger i et samarbejde mellem vores SSP konsulenter og klubben på skolen at få en dialog med de pågældende. Imidlertid kan det være svært at tale fornuft til dem, hvorfor det så bliver en politiopgave at tilvejebringe roen. Vi er i kontakt med politiet om dette.
Med venlig hilsen
John Kronbak
Skolechef

Oprettet af: John Kronbak den 29. jun 2015, kl. 10:58 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.