Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

renholdelse af H.J. Holst Vej 17. aug 2016

H.J. Holst Vej ligger lige imellem Brøndby Kommune på den ene side og Rødovre Kommune på den anden. Hvem sørger for vedligeholdelse og rengøring af den side med de ulige numre der vender over mod Danske Spil og IBM?. Der er uhyggeligt snavset på fortovet over mod Danske spil samt i p-lommerne, der er foran. Med venlig hilsen Helle Madsen H.J. Holst Vej 24 2610 Rødovre.

Oprettet af: Helle Madsen den 17. aug 2016, kl. 16:06
Besvar

Selve H. J. Holst Vej ligger i Rødovre Kommune. Almindelig vedligehold af fortovene og kørebanen hører derfor under Rødovres vejdrift. Renhold af fortovene er en af grundejerforpligtelser i kommunen, så det er de tilstødende grundejere, som skal udføre det løbende. Vejdriften renholder kørebaner, hvor vi kører med fejemaskiner og fejer i det omfang vi kan komme til. En gang om året gennemføre vi som fejning med opstillet parkeringsforbud og tager alt det vi ikke ellers ikke lige kan komme til normalt.

Hvis du har flere spørgsmål om grundejerforpligtelser eller vejvedligehold kan du kontakte os på rk@rk.dk eller på telefon 36 37 70 00.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 18. aug 2016, kl. 12:34 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.