Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Renovering af Islevbrovej 08. jan 2018

Hej.

Hvornår regner kommunen med at renoveringen af Islevbrovej på strækningen mellem Tårnvej og Islev Torv er færdiggjort?

Oprindeligt var planen at arbejdet blev færdiggjort i december, og at det ville være muligt at køre på Islevbrovej i renoveringsperioden. Nu er vi midt i Januar, det hele er stadig spærret af, og ser langt fra færdigt ud. Også vejen under tunnelen er nu blevet spærret for biler.

Har I en frisk status til os? :-)

Bedste hilsner
Torben Lage Frandsen

Oprettet af: Torben Lage Frandsen den 08. jan 2018, kl. 16:51
Besvar

Til Torben Lage Frandsen

Tak for din henvendelse angående vejprojektet på Islevbrovej.

Anlægsarbejdet er blevet forsinket pga. HOFORs ledningsarbejde. Deres ledninger viste sig at være i meget dårligt stand og renovering af disse ledninger har forlænget anlægsperioden. Ifølge den nyeste tidsplan forventer entreprenøren at være færdig i uge 10. Det er dog vores håb at nogle af de veje der er spærret åbner før.

Oprettet af: Vej- og trafikafdeling den 12. jan 2018, kl. 09:40 Besvar

Hej.

Kan vi få en frisk status? Jeg er klar over at frosten måske har sat en bremse i, men det er ud som om at der er meget arbejde tilbage før vejen er færdig.

Det er blevet lidt af et problem om morgenen, fordi vi kun kan komme ud fra kvarteret via Ved Voldgraven. Nu har I påbegyndt vejarbejde på Slotsherrensvej, hvor der er etableret en sammenfletning efter motorvejsbroen. Det giver kæmpe kø på Slotsherrensvej om morgenen, og folk er ikke særligt flinke til at lade os komme ud når vi skal dreje til venstre fra Ved Voldgraven.

Bedste hilsner
Torben

Oprettet af: Torben Lage Frandsen den 12. mar 2018, kl. 21:01 Besvar

Til Torben Lage Frandsen

Vores entreprenør har været påvirket af frost og sne i løbet af foråret, og var nødt til at lukke byggepladsen ned i februar. De forventer at være færdige med projektet medio april, hvis temperaturen holder sig over frysepunktet. Det er dog stadigvæk vores plan at nogle af de veje vi har lukket kan åbnes før dette.

Angående ledningsarbejdet på Slotsherrensvej, blev de færdige i mandags d. 12.03.2018. Dermed skulle det være nemmere at komme ud på Slotsherrensvej.

Oprettet af: Vej- og trafikafdeling den 16. mar 2018, kl. 12:00 Besvar

Har et spørgsmål ang. "fortovet" på Islevbro som ligger op mod Ved Vandløbet 1.
Før i started på renoveringen, så lå der perlesten og en ukrudtdug.
Har i tænk at genstabe det igen ?

Oprettet af: Jan Nielsen den 11. apr 2018, kl. 14:13 Besvar

Til Jan Hansen

På Islevbrovej bliver der kun fortov i den ene side af vejen dvs. mod nord. På syd siden (ved Ved Vandløbet) etablerer vi kommunens standard bakkant med slotsgus.

Oprettet af: Vej- og trafikafdeling den 16. apr 2018, kl. 08:59 Besvar

30. april 2028

Kan det oplyses hvor længe Islevbrovej vil være lukket for gennemkørsel ved Tårnvej.?
På grund af lukningen kan færdsel til de mange boliger, med adresse på Brunevang i Rødovre, kun foretages via Islevholm i Københavns Kommune.
Det giver selvsagt en væsentlig forøgelse af den kørende trafik på Islevholm
med de gener, der følger med.
Med venlig hilsen

Oprettet af: Ole Winther den 30. apr 2018, kl. 12:13 Besvar

Ved rækkehusene Ved Vandløbet 1-3 er der en trappe op til Islevbrovej, når man benytter den og skal over på fortovet skal man træde i sand ved de nyplantede træer. Er det muligt at lave en passage med fliser/asfalt, så det kan undgås. Der er ikke passage fra tunnellen til Brunevan”g. Billister der parkerer i de nye parkeringsbåse kan heller ikke komme over på fortovet uden at skulle træde i sand. Hvornår bliver fortovet med de røde fliser fejet for sand? Savner også det cykelstativ der før stod ved stoppestedet. Nu låser folk deres cykler fast til rækværket til åen, så de spærrer det halve af fortovet på Islevbrovej. Affaldskurven ved bænk/stoppested mangler også.

Oprettet af: Henny Olsen den 08. jun 2018, kl. 19:56 Besvar

Til Henny Olsen

På den nye udførte Islevbrovej (mellem Brunevang og tunellen) er der kun fortov i den ene side af vejen. Sådan var det også før. I sydsiden af vejen ligger der slotsgrus som før. Da trapperne Ved Vandløbet ikke er en del af kommunens stisystem eller er den offentlige adgang til ejendommen lægger kommunen ikke fliser i bagkanten.

Formålet med det grus som ligger oven på de røde fliser er at det skal sive ned mellem fliserne, så fugerne bliver helt fyldt op. Derfor skal det få lov til at ligger nogle måneder før vi fejer fortovet helt rent. Vi forventer at det først sker til efteråret.
Affaldskurv kommer også op på et tidspunkt. Vi venter på et nyt system hvor affald kan sorteres og når vi har modtaget de nye kurv sætter vi en op ved bænken.

Vej & trafik

Oprettet af: Vej og Trafik den 03. jul 2018, kl. 10:49 Besvar

Jeg ved godt der kun er fortov i den ene siden af vejen. Jeg har boet her i mange år. Jeg skriver om adgang til fortovet, uden at skulle træde i grus mellem de nyplantede træer langs det nye fortov. Længere henne ad vejen er der adgang til fortov ml. træerne. Savner svar ang. cykelstativ ved busstoppested. Savner også svar på adgang til det nye fortov fra de nye parkeringsbåse. Vh H. Olsen

Oprettet af: Henny Olsen den 11. jul 2018, kl. 19:31 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.