Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Renovering af Madumvej 21. jun 2019


Renoveringen af fortovene på Madumvej er nu gået igang hvilket er meget meget fint. Vi beboere på vejen er blevet bekendt med at selve vejen også får ny belægning. Det ville i den forbindelse være oplagt at se op for de tidligere utallige henvendelser fra beboere og grundejerforening til kommunen omkring problemer med alt for høj hastighed på vejen. Tilbage i 2009 rettede foreningen henvendelse til kommunen med diverse løsningsforslag og holdt også møder omkring mulighederne. Dette har hidtil ikke ført til noget konkret. Vejen er udlagt som stillevej men foranstaltningerne på vejen ser på ingen måde op for dette. Eksempelvis er kun halvdelen af de hastighedsdæmpende foranstaltninger fra kommunens projekt omkring anlæggelse af stillevejen fra 1982 anlagt hvilket betyder at de eksisterende foranstaltninger reelt ingen effekt har på hastigheden på vejen. Set i lyset af trafikplan 2016 samt hele agendaen i forhold til hastighedszoner på villavejene samt at vejen er en "skolevej" og samtidig tilkørselsvej for 3 institutioner, ville det være nærliggende at tænke nogle foranstaltninger ind i forbindelse med renoveringen af vejen som ikke nødvendigvis fordyrer processen i væsentlig grad, man kunne f.eks tænke i alternative løsninger bla. nogle af de forslag som tidligere,af grundejerforeningen, blev fremsendt til kommunen. Man kunne frygte at en fin ny asfalt, stik imod hensigten, ville blive en endnu mere attraktiv racerbane.
Med venlig hilsen
Henrik Hansen
Madumvej

Oprettet af: Henrik Hansen den 21. jun 2019, kl. 16:44
Besvar

Vi har her i maj 2019 målt hastigheder på Madumvej og vi kan ikke genkende billedet af, at vejen er plaget af hurtig kørende trafik. I vores hastighedsmåling lægger trafikkens hastigheder sig op af den skiltede hastighed, max 30 km/t. Vi har derfor ikke planer om at se på yderligere hastighedsdæmpende tiltag på Madumvej.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 19. jul 2019, kl. 13:36 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.