Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Renovering af Roskildevej 04. apr 2019

Hej,

Jeg er nysgerrig på at høre hvornår i regner med at renovere den sidste del af Roskildevej - såfremt det stadig er planen?
Jeg er særlig interesseret i at høre jeres planer for stykket fra Damhustorvet til Tårnvej.
Jeg synes, at det er utrolig ærgerligt, at det sidste af vejen ikke er blevet lavet færdigt sammen med Damhustorvet. Jeg har dog fulgt med i debatten og ved at der var mange som var imod at i fortsatte arbejdet.

Mvh. Tina

Oprettet af: Tina den 04. apr 2019, kl. 10:27
Besvar

I år projekteres de næste to etaper af Roskildevej, som forventelig skal udføres i 2020. Det er delstrækningen Diannavej til Rødovrevej. I kommunens investeringsoversigt er det lagt op til, at delstrækningen Rødovrevej-Tårnvej udføres i 2021 og selve vejkrydset Roskildevej/Tårnvej skal ombygges i 2022.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 04. apr 2019, kl. 16:35 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.