Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Renovering Roskildevej 16. jan 2018

Hej Teknisk Forvaltning /Rødovre Kommune
Som beboer her på Roskildevej er det godt nok op ad bakke lige nu og har været et stykke tid.Vi lever og bor i støj mudder grus alle vegne.Lige nu er alle vore fliser fjernet og der er kun grus og alt er spærret af og vi har plader op til vores opgange.
Vi fik lavet cykelsti for nogle uger siden men det var så skrånende at det var en udfordring at bare gå på den hvordan skulle man så som cyklist kunne bruge den.Men man regner jo med at den er lavet af folk som har forstand på disse ting.Men sådan blev det heller ikke for en hos kommunen må sidde med røde ører og ligge kigge på sine udmålinger igen for nu er den lige anlagte cykelsti så hakket op igen for den var forkert.Det er lidt utroligt for det betyder endnu længere tid med alle de gener vi døjer med nu.Vores opgange ligner noget der er løgn p.g.a grus og mudder.Maskiner larmer det meste af dagen og hele vores ejendom ryster
Når de kører med alle deres maskiner.
Så når vi skal ud dagligt ( for vores vedkommende 4x dagligt da vi har hund) så skal vi ud på plader og ud på Roskildevej der er vi omgivet af cyklister i høj fart og maskiner og når vi i sikkerhed så kommer den næste udfordring at komme over vejen der er godt nok lyskurv men kort tid at nå over for svingende biler og cyklister fra modsatte cykelsti.Der er byggeprojekt i gang ved det gamle Damhustivoli og der kommer den ene kæmpelastbil og skal ud i krydset og svinge til højre, så vi er hårdt prøvet lige pt.
Mvh
Anne K Rasmussen
Roskildevej 283 st th
2610 Rødovre

Oprettet af: Anne K Rasmussen den 16. jan 2018, kl. 18:49
Besvar

Hej Anne K Rasmussen.

I forbindelse med renoveringen af Roskildevej renoverer vi også fortovet langs vejen. Når der udføres sådanne arbejder og der samtidig skal sikres adgang til de omkringliggende ejendomme er det desværre svært at undgå at der ikke bliver transporteret grus mv. ind i ejendommene. Vi beklager de gener du og andre oplever ved anlægsarbejdet og vi vil kontakte vores entreprenør for at sikre, at de fejer pladerne foran opgangene jævnligt.
Den omtalte cykelsti var anlagt forkert af entreprenøren med en for stejl sidehældning. Dette forhold kunne kommunens tilsyn ikke acceptere og entreprenøren er blevet bedt om at lave det om, så det følger projekttegningerne.
Kommunen vil følge op på, at der er den nødvendige grøntid og sikkerhedstid til at fodgængere kan komme sikkert på tværs af Roskildevej ved Damhustorvet.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 18. jan 2018, kl. 12:17 Besvar

Tak for hurtigt svar men det er stadig rigtig mange gener vi har lige pt.
Her til morgen blev der lagt kantsten og påbegyndt fliser udenfor opgangene her rigtig fint men de kantsten det blev lagt her til morgen de er her til aften alle blevet taget op igen så nu vil jeg spørger jeg: Hvad foregår der lige for det gør ligesom ikke tingene hurtigere og nemmere for os beboere her udenfor. Der må være nogen der har ansvar for dette roderi og laver om på tingene.Hvem er ansvarlig ?
Mvh
Anne K Rasmussen

Oprettet af: Anne Kümler Rasmussen den 18. jan 2018, kl. 16:12 Besvar

Tak for dit indlæg.

Det er entreprenørens ansvar, at arbejdet udføres korrekt i henhold til det projektmateriale som de har indgået kontrakt omkring.
Rødovre Kommune har ansvaret for, at der føres tilsyn med det udførte arbejde og at påpege evt. fejl ved arbejdet.
Det er forståeligt, at det er generende at arbejdet foran jeres ejendom laves om, men det er vigtigt, at arealet etableres som projekteret så slutresultatet bliver godt og ikke skaber gener for hverken fodgængere eller cyklister.

Oprettet af: Vej- og Trafikafdelingen den 23. jan 2018, kl. 14:26 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.