Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Retningslinjer for skolemad? 16. mar 2017

 

Kære Rødovre kommune.

Jeg ville blot høre om der fra kommunalt regi findes nogle klare regler for hvilken mad der serveres på skoler eller uddannelsesinstitutioner der har kantineordninger eller om dette er en beslutning som tages surverænt på de enkelte institutioner. Dette er selvfølgelig værd at vide i forhold til andelen af borgere som kæmper en daglig kamp imod overvægt på grund af for meget junkfood og takeaway som der findes alle vegne efterhånden. Ser frem til at høre fra jer :) 

 

 

Oprettet af: Bertel Jørgensen den 16. mar 2017, kl. 15:15
Besvar

Vi har ikke lavet faste retningslinjer for hvad der må serveres i skolerne. Det er op til skolebestyrelserne om de vil lave retningslinjer. Sundhedsafdelingen har lavet nogle kostvejledninger som skolerne kan følge.

Med venlig hilsen
John Kronbak
Skolechef

Oprettet af: John Kronbak den 21. mar 2017, kl. 14:42 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.