Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

ros til kommunens service 23. mar 2017

Vi vil gerne sende en stor tak til medarbejderne i Rødovre kommune. Vi har i den seneste tid haft brug for hjælp i borgerservice med hjælp til Nem-Id og ikke mindst i forbindelse med Bjørn`s konstatering af KOL, det har været helt enestående - fantastisk søde og hjælpsomme medarbejderes og de kan ikke roses nok, stor tak til alle og tak til kommunen for ansvarlig og social kompetence og forståelse, det skal vi huske n år vi snart skal til valg.

Med venlig hilsen Tove og Bjørn Jensen

Oprettet af: Tove og Bjørn Jensen den 23. mar 2017, kl. 13:56
Besvar

Kære Tove og Bjørn Jensen

Tak for indlægget om jeres positive oplevelse af mødet med personalet i Rødovre Kommune, herunder jeres seneste besøg hos Borgerservice.

I Borgerservice er vi særligt glade for de tilbagemeldinger, vi løbende får fra borgerne. Det er rart, når borgere giver sig tid til at skrive om deres gode oplevelser i mødet med kommunens frontpersonale.

Med venlig hilsen

Personalet i Borgerservice

Oprettet af: Carsten Petersen den 24. mar 2017, kl. 14:24 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.