Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Roskildevej omlægningsprojekt 13. apr 2018

Hej Rødovre kommune
Kan i knytte et par ord på at hvorfor projektet forsinkes så volsomt fra planen, og hvordan i har tænkt jer at undgå gentagelser i de næste etaper, af Roskildevej omlægning ?

Oprettet af: Christian den 13. apr 2018, kl. 08:47
Besvar

Hej Christian

Projektet for 1. etape af Roskildevej er blevet udskudt/forsinket af to omgange. I første omgang blev tidsplanen udskudt bl.a. for at tilgodese de erhvervsdrivende i området i forhold til julearrangementer og pga. et uforudset ledningsarbejde. I perioden har der været store mængder af regnvejr samt sne og frost som var udover det der kan forventes. Dette har været med til at medfører forsinkelsen af tidsplanen i anden omgang, så afslutningen af projektet nu forventes til udgangen af maj 2018.

For at undgå gentagelsen fra 1. etape af Roskildevej, undersøges der pt. om 2. og 3. etape af Roskildevej kan sammenlægges. Det forventes at en sammenlægning vil medfører, at tidplanen for anlægsarbejdet kan optimeres så generne for trafikken, boeboer og erhvervsdrivende i området kan minimeres mest muligt.

Oprettet af: Vej- og trafikafdelingen den 19. apr 2018, kl. 12:35 Besvar

Et par opfordringer før I går i gang med de næste etaper. Få nu nogen kompetente ind over indretningen af lyssignalerne på Roskildevej. Og sørg for at der arbejdes væsentligt mere end 7 timer pr dag, så vi kan få det overstået.
God arbejdslyst.

Oprettet af: Ebbe Hansen den 30. apr 2018, kl. 14:42 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.