Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

ROTTER 17. aug 2017

I går aftes d. 16 aug kl 22.30 , da jeg kom hjem fra arbejdet observeret 1-2 totter v Maglekær 17 og endevæggen Mod Lillekær. Der er en rist næsten udenfor min dør der så jeg dem

Oprettet af: Alice Andersen den 17. aug 2017, kl. 11:30
Besvar

Hej Alice

Mange tak for din henvendelse. Din rotteanmeldelse er modtaget og videregivet til den kommunale rottebekæmper.
Han vil nu bekæmpe rotterne indtil der ikke længere er tegn på rotter i området.

Husk at der altid er mulighed for, at melde en observation af rotter, eller tegn på rotter, direkte til vores rottebekæmper via vores hjemmeside rk.dk.
Rottebekæmperen vil derigennem få beskeden direkte.

Venlig hilsen
Miljøkontoret, Rødovre Kommune

Oprettet af: Helene Bachmann den 17. aug 2017, kl. 14:42 Besvar

Parcelforening 1. Maj nr. 11: Jeg anmeldte rotter for 3 år siden. Siden 1. besøg har rottemanden ikke været her. Nu er der andre der har anmeldt rotter i Parcelforening, men jeg er tilsyneladende “røget” ud af listen, så på min direkte henvendelse til rottemanden har han tjekket hos mig. Denne anmeldelse er for at der kan komme “orden i sagerne” så han også tjekker hos mig, ved besøg i foreningen. Der er tydeligt bevis for rotteaktivitet i skel til min nabo, siger rottemanden. Vi sætter pris på igen at være på listen, idet der er observeret rotter flere steder i foreningenl. Venlig hilsen Niels Nielsen.

Oprettet af: Niels Nielsen den 01. aug 2018, kl. 19:58 Besvar

Kære Niels

Tak for din henvendelse om rotter i Parcelhusforeningen af 1. maj. Vores rottefænger bekæmpede rotter hos dig i september 2017. Bekæmpelsen stoppede, da der ikke længere var aktivitet i depoterne.

Vi har talt med din kone i dag, og aftalt at I får besøg af en rottefænger, så vi kan få styr på rotterne.

Det er rigtigt, at vi har flere sager ude hos jer i øjeblikket. Det er ganske givet den eller de samme rotter, der løber rundt i jeres haver for tiden. Det kan tage noget tid, før de er væk - rotter er naturligt bange for alt, hvad der er nyt. Det kan derfor være udfordrende, at få rotter til at spise gift.

Husk at I kan anmelde rotter på www.rk.dk hele døgnet eller ringe til os på 36 37 70 00, hvis I ser rotter.

Oprettet af: Peter Christiansen den 02. aug 2018, kl. 16:14 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.