Ordet er dit

Velkommen til Rødovre Kommunes debatforum

Her kan du komme med din mening om lige netop det, der optager dig mest som borger i Rødovre. 

Alle indlæg i ’Ordet er dit’ udgør tilsammen en fri og åben debat om forholdene i Rødovre. Du har mulighed for at være med ved at skrive et indlæg med din mening, eller at kommentere andres indlæg. Debatforum er et frit og åbent tilgængeligt forum, som kan læses af alle besøgende på kommunens hjemmeside på internettet. For at undgå misbrug af vores debatforum forbeholder vi os ret til at slette indlæg med kommercielt indhold eller med links til kommercielle websites. 

Vi læser naturligvis alle indlæg og vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål.

 

Rotter ved Rødovre station 28. mar 2017

Det er nu mere end en måned siden at det blev meldt til kommunen at der er observeret rotter ved stoppestedet for bus 200S ved Rødovre station. Rotterne farer stadigvæk rundt om benene på passagerare der venter på bussen. Der ligger en gammel snavset giftkasse i nærheden. Er der gift i den ser det ikke ud til at virke. Er der noget galt med indmeldingen på kommunens hjemmeside så at det ikke bliver modtaget. Det ser i hvert fald ud til at problemet bare vokser med flere og flere rotter ved det stoppested.
Mvh
Lise Petersen

Oprettet af: Lise Petersen den 28. mar 2017, kl. 02:57
Besvar

Hej Lise
Tusind tak for din besked. Vi får ofte anmeldelser om rotter ved Rødovre Station og på buspladsen foran. Rotterne kommer ikke fra selve buspladsen men fra Rødovre Station. Rødovre Station hører til i Hvidovre Kommune, så navnet er lidt misvisende. Det er dermed også Hvidovre Kommune, der bekæmper på stationen og skråningerne op mod banen - og de er i gang.

Vi har valgt at sætte betonbænke op med gift forebyggende, fordi der ofte var anmeldelser fra området. Fra sommeren 2016 har det imidlertid ikke længere været lovligt, at lægge gift forebyggende, så nu kan vi kun gøre det efter anmeldelse. Det er vi kede af, da vi dermed har mistet et redskab i bekæmpelsen. Vi kan også mærke det på antallet af henvendelser om rotter.

Vi har også haft fokus på brandtomten, men en gennemgang viste ingen tegn på rotter. Vi har for en god ordens skyld sat elektroniske fælder op i kloakken, så der ikke kommer rotter op igennem evt. åbenstående afløb i brandtomten.

Vi sender selvfølgelig en rottefænger ud og checker, de kasser, der står i Rødovre Kommune - og sørger for at der kommer gift i hvis de er tomme!

Endnu en gang tak for din anmeldelse. Jeg ved ikke hvordan du kontaktede os sidst, men husk at du altid kan anmelde rotter til os via vores hjemmeside på www.rk.dk

Med venlig hilsen

Peter Christiansen
Miljømedarbejder

Oprettet af: Peter Christiansen den 28. mar 2017, kl. 10:18 Besvar

Mange tak for et udførligt svar. Jeg er meget glad for at høre at der er sat fokus på problemet.
Ros til Peter Christiansen der tager sig tid til at kommunikere med borgerne på sådan en omhyggelig og informativ måde.
Mvh
Lise

Oprettet af: Lise Petersen den 28. mar 2017, kl. 22:26 Besvar

Indtast din besked:

* skal udfyldes
  

Indtast venligst det ord der er vist på billedet. Dette er for at beskytte imod misbrug.

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Hvis du ikke kan læse ordet, tryk her.